2777
2789
عنوان

یه دلم میگه برم یه دلم میگه نرم 😁

536 بازدید | 36 پست

سلام عزیزان خوبین؟

سریع بگم جریان چیه

من مستاجرم☺ میخوایم خونمونو عوض کنیم 

اینجایی که هستیم کوچیکه و میخوام قبل زایمانم جابجا بشم

خییلییییی دنبال خونه گشتیم اما پیدا نمیشه اکثرا اجاره بالا میخوان خب الان شرایط جوریه برام مقدور نیس اول زندگی😊😊از طرفی مادرشوهرم خونه داره ولی توی اپارتمان هست چون خودش پاهاش درد میکنه رفته تو یکی از خونه های خارشوهرم میشینه از طرفی اجاره هم میده دوست نداره وبال کسی باشه 

حالا امشب خارشوهرم اینجا بود گف خونه مامانمو مستاجرش داره میره و قراره مستاجر بیاد اگر میخواین برین اونجا بشینین

من دوسشون دارم و شکر خدا روابط خوبی داریم میترسم برم اونجا نمدونم چرا دو دلم

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

خب اگه اونا نیستن برید دگ خیلیم خوبه اجاره هم نمیدین

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
خب اگه اونا نیستن برید دگ خیلیم خوبه اجاره هم نمیدین

نه باید اجاره بدیم 

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودش نمیاد بمونه ....برو... یا اینکه رفتن به اونجا باعث نشه دم به دیقه بیان خونت....

نه از اون لحاظا که اصلا اینجوری نیستن شکر خدا کلا نمیتونه پله بالا پایین کنه

فرقی ب حال شما نداره فقط خوبیش اینه اگ اونجا بشینین دیگه مجبور نیستی سال ب سال جابجا بشی کرایشو میدی فوقش کمتر یا بیشتر 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
میخوای اسباب کشی کنی چرا جو و عاشقانه میکنی 😁

چی گفتم دا🤔😁

نه از اون لحاظا که اصلا اینجوری نیستن شکر خدا کلا نمیتونه پله بالا پایین کنه

خدا رو شکر 

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت