سلام من در هفته ۱۲ رفتم غربالگری سونوگرافی که تشخیص داده شد nt3.54وnbمشاهده نشد و ادم دراطراف جمجمه با گسترش به قفسه سینه جنین مشاهده میشه که میتونه مطرح کننده هیگرو کیستیک باشه حالا کیا تجربه مشابه داشتن یا اطلاعاتی دراین زمینه دارن کمکم کنید میگیرم از نگرانی و استرس ممکنه جنینم سالم باشه
عزیزم اول سعی کن استرس نداشته باشی...ایشالا که سالمه و هرچی خیر هست برات پیش بیاد...در مورد ادم نمیدونم و نظری ندارم ولی اگه nb دیده نشه و nt بالای ۳ باشه معمولا میفرستن آمینوسنتز...
چون دخترخالم آب نخورده بود برای همین اشتباه شده بود. نگران نباشید ایشالا که مشکلی نیست❤️
من امروز رفتم آب هم نخوردم فقط چیز شیرین خوردم نتیجشم خداروشکر خوب بود
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
خداروشکر، اگه لاغر باشی موردی نداره اما کساییکه چاقن باید حتما آب بخورن
۵۵ تا هستم اصلا هم وزن اضافه نکردم نمیدونم چرا
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
منم الان ۴۵.۵ کیلو ام دوکیلولاغر شدم توی بارداری، الانماهه پنج هستم بلاخره ۵۰۰ گرم وزن اضافه کردم که وزن بچه و رحم احتمالا باشه. به دکترم که گفتم گفت اصلا نگران نباش از این به بعد حتما وزن اضافه میکنی که خداروشکر وزن اضافه کردم. اصلا نگران نباش طبیعیه