2777
2789

سلام .ممنون از حضورتون. تو گلدونام پر از پشه ی ریزه . چیکار کنم کلا برن رو اعصابمن.نیش نمیزنن .یه پشه های ریز که یه کمم پرواز میکنن

اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه قطره تو گل فروشی هست

از اونا بخر بریز خوب میشه

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

سم کنفیدور بگیر ی قاشق مربا خوریشو تو یک لیتر اب حل کن اسپری کن رو خاک گلدون 

ریشه کن میکنه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

اسم خاصی داره سمش؟یه مدت ازین برچسبای زرد داشتم میچسبیدن بهش اللن تموم شده هوا گرم شده پر شده

یه مقدار دارچین بریز رو گلدونات.یه گلدون نعنا هم اگه کنار گلدونا باشه خوبه.

دادچین ریختم خوب نشد متاسفانه

یه قطره داره بگی گلرفروشیا میدن با اب قاطی میکنی اسپری میکنی رو ساقه و خاکدگلدون دو سه بار تکرار کنی همشون میمیرن اگه بچه کوچیک خونه داری این کارو حتما تو حیاط یا تو راه پله انجام بدا

خداجونم،مرسی که هستی
یه قطره داره بگی گلرفروشیا میدن با اب قاطی میکنی اسپری میکنی رو ساقه و خاکدگلدون دو سه بار تکرار کنی ...

بچه ی شش ساله دارم گلدونام همشون تو پاسیو هستن  زیر افتاب خراب میشن

فکر کنم شته ست اگه بال نداشته باشن البته پشه ریزا هم خیلی بدن که خوشبختانه مال من نداره، من نسترن دا ...

نه شته سبزه اینا سیاهن من گلدون زیاد  دارم تو خاک همشون ازیناست