2777
2789
عنوان

رابطه زناشویی و بارداری

687 بازدید | 23 پست

سلام مامانا خوبین؟؟من الان توی  هفته ۲۳ هستم.دکترم گفته رابطه جنسی از اول بارداریم هیچ مشکلی نداشته بخوام داشته باشم.الان ی مدته حدودا یک ماهه یا دوماهه موقع رابطه حین دخول خیلی درد دارم.عین اولین بار هست ک رابطه داشتم.انگار بار اولمه.کسی هست مثل من؟؟؟نگرانم😯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما كه از اولش تا آخر نداشتيم، خيالمون راحتتر بود، به دكترت بگو

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

منم همینطورم دلیلش هم اینه که ترسیده شدم و اصلا در این مواقع ببخشید خی س نمیشم و درد دارم ....کلا توی بارداری هم واژن خشک میشه و ترشحات کم میشه و باعث درد میشه این خشک شدن واژن در بعضی خانمها بیشتر خودشو نشون میده 

عزيزم چه دلي داربن والا ما كه اصلا نداريم اولش كه كيست داشتم بعدم كه ادم خودش دلش نمياد

بعضيا طبعشون گرمتر ميشه بعضيا سردتر وقتي تو بارداري مشكلي نباشه رابطه زناشويي مشكلي نداره حتي به زايمان هم كمك ميكنه دهانه نرم تر ميشه البته زايمان طبيعي اون شوهر بنده خدا چه گناهي كرده قبل و بعدش تو تحريم باشه 

💫چون تو دارم همه دارم دگرم هيچ نبايد💫
من الان چهار ماه میشه دوخول ندارم شوهرمم ب زور تا الان با لاپایی راضی کردم ولی تازه گی ها یکم دخول ب ...

نه نکنین این کارهارو.حالا شاید شوهرشما بنده خدا اهل این کارا نباشه ولی ببشتر خیانتا توی دوران بارداریه. رابطتونو داشته باشین ولی با نراقبت و از پوزیشین هایی ایتفاده کنید که خطر نداره

دعا کنین مامان بشم.توروخدا یه صلوات برام بفرست مامان بشم😢😢😢

عزیزی که میگی درد داری و واژنتون خشکه برین داروخونه ژل لوبریکانت استفاده کنین.یا هم ببخشید ولی از وازلین هم میشه استفاده کرد خطرش کمتره.البته بازم ببخشید.راهکار بود دیگه

نه نکنین این کارهارو.حالا شاید شوهرشما بنده خدا اهل این کارا نباشه ولی ببشتر خیانتا توی دوران باردار ...

رابط داریم  عزیزم خودش می‌ترسه دخول انجام بده وگرنه من خودم نمی‌ذارم سختی بکشه مرسی عزیزم

رابط داریم  عزیزم خودش می‌ترسه دخول انجام بده وگرنه من خودم نمی‌ذارم سختی بکشه مرسی عزیزم

فدات.انشاالله همیشه خوشبخت باشبن