2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درد پریودی دارم چن روزه اما نمیشم نمیدونم چرا من حامله ام؟؟؟؟😨😨😨😨

شاید باشی بیبی چک بزن

خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن

من پنبه ریز استفاده می کنم

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
من درد پریودی دارم چن روزه اما نمیشم نمیدونم چرا من حامله ام؟؟؟؟😨😨😨😨

😂😂😋مبارکه

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
منکه خیلی زیاده یعنی تو دستشویی همینجور میربزه آیا اینی که شما میگی کارسازه برام

بله کارسازه 

برای من که دو روزه اول به هیچ عنوان پد تنها جواب نمیده

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

دایلکس عالیه

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
تافته. بچه ها من خیلی نگرانم میگم اینا نوار بهداشتیا عامل نازایی نباشه   شما چیزی شنیدین؟

باید زود زود عوض کنی 

چون دهانه رحم بازه منجر به عفونت نشه 

اگه حساسی باید بری پارچه نخی یا چلوار بخری ببری و بشوری و اتو کنی و هر دفعه اینجوری ولی پدر ادم در میاد 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
تافته. بچه ها من خیلی نگرانم میگم اینا نوار بهداشتیا عامل نازایی نباشه   شما چیزی شنیدین؟

منم به خاطر همین تاپیک زدم زن داداشم بچه دار نمیشه دکتر گفته از نوار استفاده نکنه

منکه خیلی زیاده یعنی تو دستشویی همینجور میربزه آیا اینی که شما میگی کارسازه برام

تامپون مال بانوانه.دختر خانوما نمیتونن استفاده کنن

اگه خدا بخواد تیکر عروسیمه..خیلی مشکل داریم هرکی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه تو این تاریخ عروسیمونو بگیریم و راحت شیم.اجرتون با آقا امام زمان(عج)💔