2777
2789

سلام من وشوهرم دخترخاله پسرخاله هستیم تو خانواده‌امون  هیچ گونه مشکل ژنتیکی یا بچه مشکل دارنداریم دوتاسقط  داشتم اولی توسونو۱۲هفته گفتن ان تی هفت هست مستقیم رفتم امینوسنتزجواب آمینو خوب بود وبوم سالم بود امادرسونو۱۸هفته گفتن ستون فقراتش مشکل داره سندروم(spondylo_thoracic dysostosis)داره و پزشک قانونی مجوزسقط داد بعداز تقریبا یک سال باردارشدم که هفت هفته سونودادم قلب دیده شد اما توسونو۱۲هفته گفتن جنین قلبش نمیزنه وتوهفت هفته مونده وبازسقط کردم وهردوسقطم باشیاف بود..کسی همچین مشکلی داشته؟؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اسید فولیک مصرف میکنی؟؟ 

سلام.اره اسید فولیک هم مصرف میکنم ...دکتر گفته چون علت سقط هات متفاوت بوده نمیشه گفت علتش چیه باید آزمایش ژنتیک و تروئید و....انجام بدید که علت مشخص بشه نمی‌دونم چیکار کنم رفتم آزمایش بدم میگه چهارملییون هزینش هست البته اگه دلاربالا نره چون طبق دلارهست آزمایش میره خارج 

عزييييزم،حتما برو متخصص ژنتيك

اولى بزرگ بوده چطورى با شياف سقط شد؟😞

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
سلام.اره اسید فولیک هم مصرف میکنم ...دکتر گفته چون علت سقط هات متفاوت بوده نمیشه گفت علتش چیه باید آ ...

اسیدفولیک چند می خوری؟

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
سلام آره ..باشیاف مردم وزنده شدم ازدرد

به هر حال چون یکیشون نقص ژنتیکی داشته باید از لحاظ ژنتیک بررسی بشه. اگه سنت کمه عجله نکن و اول خوب بررسی کن ایشالله نی نی بعدی سالم میاد بغلت

متاسفم عزیزم انشالله خدا به زودی یک بچه سالم نصیبت کنه .... دکتر ها نظرشون چیه ؟؟ دکتر ژنتیک رفتین ؟ ...

دکترها که میگن تاآزمایش ندید مشخص نمیشه .تازه رفتم دکتر ژنتیک واسم آزمایش نوشته

سلام.اره اسید فولیک هم مصرف میکنم ...دکتر گفته چون علت سقط هات متفاوت بوده نمیشه گفت علتش چیه باید آ ...

فک کنم تنها چاره ازمایش ژنتیک باشه چون فامیل هستین با اینکه هزینه اش زیاده ولی بهتره هر طور شده انجام بدی چون با هر بار سقط بدنت داغون میشه 

سلام عزیزم من مشکل شما رو نداشتم مشکلم چیز دیگه ای بود...

منم ریسک سندرم داشتم آمینیو دادم که سالم بود ولی هربار که سونو میرفتم یه ایرادی رو بچه میزاشتن که مثلا آلت تناسلیش رشد نکرده یا قلبش مشکل داره و....

خلاصه با فراز و نشیب های زیادی به این نتیجه رسیدیم که رشدش خوب نیست از طریق داپلر 

در نهایت یه روز که تکون نخورد توی ۳۲ هفته سزارین اورژانس شدم و دلیل همه این مشکلات لخته خونی بود که توی بند ناف افتاده بود و جلوی خونرسانی و اکسیژن رسانی به جنینو گرفته بود پسرم سالمه سالم بود فقط خوب رشد نکرده بود بخاطر همون لخته مواد بهش نمیرسید و دلیل اون همه عیب و ایراد توی سونو ها همین بود.

در نهایت بعد از ۵ روز پسرم آسمونی شد.

رفتم دکتر کلی واسم آزمایش نوشت از جمله تمام موارد ایمنی و انعقادی.

که توی هر دوفاکتور مشکل داشتم و اگه قبل و توی بارداری یه سری قرص و آمپولو نزنم بازم همون مشکل واسم پیش میاد.

الان طبق نظر دکتر جدیدم دارم پیش میرم تا انشاالله توی بارداری بعدی دیگه اون اتفاق نیوفته.

درضمن بهم گفت چون قبلا آمینیو سنتز دادی و جواب خوب بوده دیگه نیاز نیست آزمایش کاریوتایپ بدی.

ولی چون شما فامیلی هستی سعی کن آز ژنتیک هم بدی .