2777
2789
عنوان

کیا با روش اسپاینال سزارین شدن؟؟؟

608 بازدید | 17 پست

سلام من 5ماه پیش به روش اسپاینال سزارین شدم بچه اولم بود ولی از عوارض اسپاینال که سردرد وکمردرد بود من دوتاش دچارم شد الان خیلی کمر درد دارم اصلا دخترمو نمیتونم بیشتر از 5مین بغل کنم یا پوشکشو عوض میکنم کمرم از وسط میخواد نصف بشه کسی بوده که به روش اسپاینال سزارین شده باشه وکمر درد گرفته باشه کی خوب شده ؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اسپاينال بودم ولي كمر درد ندارم.بخاطرافزايش وزن و حجم آب رحمه كه داري اذيت ميشي

اب رحم منظورت کیسه ابه 

من کیسه ابم باز شده بود کامل تخلیه شد

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
من تا نزدیک یک هفته سردرد داشتم ولی کمر درد اصلا نداشتم و ندارم . البته سردردمم فقط یک هفته بود بعدش ...

اره منم زود خوب شدم ولی نمیدونم چرا کمردردم اینقدر ادامه دار شده خیلی بده تو جونی کمر درد داشته باشم

من اسپاینال شدم یکیش 95 یکیش 96 ن کمر درد نه سز درد فقط و ففط جای بخیم سر دومی بیجارم کرد. بخیه ها ...

من خیلی بد درد بودم هنوز بعد 5ماه درست نمیتونم بشینم شکمم از داخل تیر میکشه

ای دل غافل من طبیعی زایمان کردم ولی تازگیا هرروز صب کمرم میگیره از بس شب تا صب بچم هر ساعت بیدار میشه گریه میکنه باید برش دارم دورخونه بگردم تا خوابش بره

حتی نیم وجب به بهشت مونده باشه صدای خندت بیاد برمیگردم...🍀