2777
2789
عنوان

کار سنگین تا چه حد باعث سقط میشه؟

22434 بازدید | 20 پست
دیروز حموم رو شستم بعدشم کارهای سنگین کردم جارو زدم و مبل ها رو جابه جا کردم زیرشونو خم شدم دستمال کشیدم .بعدش موقع ظرف شدن زیر دلم یک دردی گرفت که جیغم دراومد گریه کردم :(((( نتونستم کار کنم 5دقیقه درد شدیدی داشتم (دور نافم) تا اینکه دراز کشیدم بهتر شدم . یعنی مشکلی پیش اومده ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ادم حامله انقدر کار میکنه کم کم کار کن
زندگی به من یاد داد.... اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کنددر تاریکی همه ما شبیه همدیگریم...
منم همه کارامو خودم انجام میدم سعی کن کم کم انجام بدی مثلا ظرفاتو بشوری بری استراحت یه چیزی بخوری دراز بکش بعد کار بعدی البته من خودم وقتی کار میکنم دیوونه میشم میخوام یه روزه همه حا برق بیفته ولی خوب نیست دیگه خودمون باید مواظب خودمون و نی نی باشیم
مامان دو تا نی نی 
البته من خودم وقتی کار میکنم دیوونه میشم میخوام یه روزه همه حا برق بیفته ولی خوب نیست دیگه خودمون باید مواظب خودمون و نی نی باشیم این
خدا هم که باشی ...😉  باز کسی هست که از تو ناراضی باشد
اره بعضی وقتا کار که میکنم بعدش از شدت کمر درد نمیتونم تکون بخورم ولی از کوچیکی عادت داشتم اگه اتاقمم میخواستم تمیز کنم باید زیر فرشا هم تمیز میکردم ولی حالا خیلی رعایت میکنم
مامان دو تا نی نی