2777
2789
عنوان

جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3779 بازدید | 23 پست
هییییییییچ دردی نداشتم.ازاتاق عمل اومدم ی شیاف برام گزاشتن سریع بعدش نیم ساعت اثربیهوشی روم بود...بع ...

ببخشید برا همه شیاف میذارن؟اخه من یادم نمیاد گذاشته باشن یعنی وقتی بیهوشه ادم میذارن😐؟

اگه با نظر من مخالفید یا بلد نیستین نظرتونو مودبانه مطرح کنید منو ریپلای نکنید 😇
خیلی خوبه از خواب بهتره خییییلی مزه میده دلت نمیخواد بلند شی بعدش😄

چقدر دوران بلوغ دوست داشتم برم تو کما😂😂😂

یکی از ارزو هام بود مثل این فیلم ها برم تو کما بعد همه نگران بشن و اینا منم روح سرگردان بشم برم خونه هارو دید بزنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبل عمل شیاف گذاشتم...کلا بعد عملم دردنداشتم فقط اگه دهنم باز میشد واسه حرف زدن و غذا خوردن یکم اذیت میشدم..حسشم انگار کلا خسته بودم بیحال بودم وگرنه دردی نداشت...بعد ۱۰روز با پیاده روی و یخ گذاشتن و خوردنِ ی سری چیزا کبودی و ورم صورتم بهترشد

ببخشید برا همه شیاف میذارن؟اخه من یادم نمیاد گذاشته باشن یعنی وقتی بیهوشه ادم میذارن😐؟

من به هوش بودم ولی گیج و منگ بودم اما فهمیدم برام گزاشتن....واسه فامیلمون هم گزاشته بودن فک کنم میزارن برای همه...

نمیدونم تو بیهوشی هم میزارن یانه....من بلافاصله ک از ریکاوری بیرون اوردنم تو بخش اونموقع گزاشتن

یه 

من فقط مدت زمانی ک کامل ب هوش بیام خیلی طول کشید...بعدعمل دکترم خودش لباسامو پوشوند ب کمک مامانم منو برد تا دم ماشین و رفتیم خونه...کلا تو این چیزا فقط یادمه از درِ کلینیک رفتم بیرون همین.....بخاطر این ک طول کشید هوشیار شم الان یکم حافظم انگار نسبت ب قبل ضعیف شده بعضی چیزا زود یادم‌میره و سخت یادم میاد

من به هوش بودم ولی گیج و منگ بودم اما فهمیدم برام گزاشتن....واسه فامیلمون هم گزاشته بودن فک کنم میزا ...

وای من اصلا نفهمیدم اگه گذاشتن هم😐😂 ممنون

اگه با نظر من مخالفید یا بلد نیستین نظرتونو مودبانه مطرح کنید منو ریپلای نکنید 😇