2777
2789
عنوان

لطفا بی جنبه ها نیان گیربدن

1034 بازدید | 85 پست

باهمسرم مدتیه مشکل دارم سرخانواده ش دوباره بخاطرداداشش روم دست بلندمیکنه سری اخرصورتم زخم برداشت وکبودشد ودعواشدیدی کردیم تا اینکه یه جورایی اومد منت کشی باهاش حرف میزنم اما سرسنگین

تا اینکه امشب اومد سراغم برای رابطه اما نزاشتم هرکاری کرد مانع شدم اولین بارم بود این کاروکردم خیلی خیلی ناراحت شد گفت خیلی بداخلاقی منم گفتم اگه باهات حرف میزنم دلیل نمیشه کارات یادم رفته

حالا ناراحتم نمیدونم این کارا باعث میشه تنبیه شه یا زندگیم بدترمیشه راهنماییم کنید ک چکاری بهتره

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

نمیدونم اخلاقا فرق داره امدگا بنظرم خوب کردی باید بدونه هر کاری بی جواب نیس 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترين كارو كردي

جدی،اخه نگرانم میگم نکنه سراین چیزا زندگیم داغون ترازاین شه

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
بدتر میشه رختخوابو کلا از مشکلات دیگت سوا کن

اره نظرم همینه،بخاطرهمین ناراحتم

عزیزم خودت شوهرتو بهتر میشناسی و ی نصیحت خاهرانه بهت میکنم اونم اینه ک اینجا حرفهای دوستان رو‌صرفا جهت راهنمایی و سبک‌و‌سنگین کردن رفتارهای خودت گوش کن.نه این‌ک حتما بهشون عمل کنی..چون هرکس با توجه به شناخت و تجربه از خودش و زندگیش بهت نصیحت می‌کنه و اگه انجام بدی خدانکرده مشکلت بیشتر میشه.. انشالله ک خدا قلب همسرتو آروم کنه و بتونه ب شما هم آرامش بده

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر

همین الان برو  و سوپرایزش کن یادش نمیره یه شب خاص رو 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

دختر مواظب باشا یه بار شوهرم اومد برای رابطه منم مثله تو نزاشتم بدتر شد دیگه نمیومد سراغم

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
شاید ازت سرد بشه اگه میخوای تموم بشه ببخش و فراموش کن  اگر میخوای ادامه بدی خیلی سختی باید بک ...

گفتم یکبار سفتو سخت بگیرم شایدبفهمه روم دست بلند نکنه اما خیلی ناراحتم بخاطر اصرارهاش و بی توجهی من