2777
2789

من،به عشقم رسيدم، رفتم مسجد ١٢هزار تا گفتم،٣ساعت طول كشيد ،بهش اعتقاد داشتم و حاجتمم گرفتم

🌼🌸الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ.🌼🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من،به عشقم رسيدم، رفتم مسجد ١٢هزار تا گفتم،٣ساعت طول كشيد ،بهش اعتقاد داشتم و حاجتمم گرفتم

خوش ب حالت عزیزم خوشبخت باشی♥ چجوریه این ختم؟؟؟

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
خوش ب حالت عزیزم خوشبخت باشی♥ چجوریه این ختم؟؟؟

مرسي عزيزم،من رفتم توي يه امامزاده كه مسجدم بود،امازاده محسن اصفهان،البته الان تهرانم،اونجا نشستم گريه كردم از ته دل از امام علي ع خواستم و بهشم رسيدم

🌼🌸الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ.🌼🌸
حتما باید برم مسجد؟تو خونه نمیشه؟

اره بايد بري خلوت كني،من اينجوري شنيدم

12000هزار بار میگی یاعلی  میگن باید بری مسجد یا امامزاده بگی

حالا مسجد کجا گیر بیارم این وقت شب😥😢😢

بهترین آواز من،بخوابم بیا دل من معنی خداحافظ را نمیهفمد!
حالا مسجد کجا گیر بیارم این وقت شب😥😢😢

خب تو اتاقت بشين بگو اگه اللن ميخواي بگي،اعتقاد داشته باشي ١٠٠٪؜ حاجت ميگيري

اها  مثلا الان تا صبح تو اتاق خلوته دیگه نمیشه؟😕 همه خوابن

چرا ميشه

مرسي عزيزم،من رفتم توي يه امامزاده كه مسجدم بود،امازاده محسن اصفهان،البته الان تهرانم،اونجا نشستم گر ...

نمیشه تو خونه خلوت کنی و ذکرشو بگی؟؟

مثل وقتی که شبای قدر خونه ایم و دعا و ذکر میگیم

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘