2789

😑😑😑یه پسر زشت داغون

تو واقعیت دنبال پولدار نیستم . ملاک های دیگه برام مهمه ک یکیش قد و قیافس . انگار من حالم خوب نبوده.خودشون مخفی عقدکردن عروسی گرفتن فقط مردونه.بعدگفتن پاشو بریم خونه تو ازدواج کردی . پسره دو ک دیدم گفتم من حالم حوب نبوده بدون گفتن تموم کردبد من نمیخوام. . یهو یادم اومد از یکی خوشم اومده گفتم حالا تا کی ازین طلاق بگیرم ک برم با اون😣 ینی انقد استرس داشتم ک خیس عرق شده بودم از خواب پریدم . این چ خوابی بود 😑😑😑😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوابت برعکس میشه انشاالله اون چیزی که میخوای خدا واست رقم میزنه

خیانت خدایا شکرت که قدرتشو دادی که بتونم خیانت اون بی شخصیتی که به من خیانت کرده رو فراموش کنم دیگه دوست ندارم حتا اسمش به گوشم یا چشم بیافته چون چندشم میشه اسم خیانت چندش آوره یه مقداری از آدمایه بی لیاقت ارزش خوبی رو ندارن خدایا خواهش میکنم آدمایه بی لیاقتیو سر راه آدمادیه خوب قرار نده خواهش میکنم ازت ...

خواب دختری که فکرش سمت شوهر خوشگله:این چه خوابیه خواهر من://///

منی ک دنبال پول پسر نیستم درین مورددحق انتخاب دارم ( خیلیا فقط پول براشون مهمه) خواسته ها متفاوته. وقتی دنبال پول کسی نیستم حق دارم از قیافش خوشم بیاد . ولی دنبال زیبایی یوسف پیامبرم نیستم . همنقد ک خوشم بیاد

خوابت برعکس میشه انشاالله اون چیزی که میخوای خدا واست رقم میزنه

ممنون دوست عزیزم . اولین انرژیرمثبت سر صبحم بودی 🙏🌹🌹🌹 ان شالله خوبی ک برا هر کی میخوای اولدسر راه خودت قرار بگیره🙏🌹🌹🌹

منی ک دنبال پول پسر نیستم درین مورددحق انتخاب دارم ( خیلیا فقط پول براشون مهمه) خواسته ها متفاوته. و ...

همینکه ب دلت بشینه کافیه پس حق داری اخه بعضیا مدل طور میخوان

از من به تو نصحیت درکنار فیس اخلاقم درنظر بگیر و واست مهم باشه

تو ترس شوهر زشت داری و میترسی دلتو به یه ادم زشت ببازی یا مجبور شی زنش شی این خوابو دیدی