2777
2789
عنوان

نامزد یا شوهر شما هم...؟؟؟

789 بازدید | 49 پست

میره قهوه خونه :/ متنفرم از این کارش. شماها چکار  میکنید؟؟؟ 

میدونه بدم میاد بهم نمیگه رفته ولی از پشت تلفن میشنوم صدای بازی کردن یا صدای استکان و اینچیزا

میدونم قلیون میکشه قول داده نکشه🙁 وقتی میگم اونجایی میگه آره اومدم فلانی رو ببینم. یا اومدم یه چیزی بخورم. دروغ زیاد میگه میفهمم ولی به روی خودم نمیارم. نمیدونم چکار کنم.

باهاش حرف میزنم کولی بازی درمیاره تهش خودم باید بگم ببخشید.

خیلی خوبه مهربونه اخلاق خوب زیاد داره ولی این یکی تو کتم نمیره :(

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هنوز نامزدید باید تکلیفت رو روشن کنی اگ  واقعا نمی تونی این قضیه رو تحمل کنی الان وقتشه که یه اقدام جدی کنی چون هنوز کامل بدستت نیاورده ولی برید زیر یه سقف دیگه تمومه هرچی بگی میگه تو که می دونستی من میرم اونجا

هر زنی باید 2چیز داشته باشد : 1- لبخند 2- مردی که باعث آن لبخند باشد .

ب نظر من اگه قلیون‌دوس داره بزار همون خونه بکشه اونجا نره

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
ببخشیده رو نگو چون دیگه یاد میگیره هر کار دلش خواست بکنه و کولی بشه و تو معذرت بخوای ...

باورت میشه اصلا سعی میکنم بااش درگیر نشم. همیشه تهش من مقصر میشم. نمیدونم چرا. حتی مقصر نباشم می گرده یه چیزی از قبل در میاره میکشه وسط که من سرم بیاد پایین :/

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤