2789
عنوان

سونوگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 42 پست

اصلاح سبک مشکلت رو حل میکنه ان شاالله

و عزیزم معمولا میگن روز دو یا سوم بری سونوی انترال

و ازمایش هورمونی amh هم روز دوم یا سوم

Lh

Fsh

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
اصلاح سبک مشکلت رو حل میکنه ان شاالله و عزیزم معمولا میگن روز دو یا سوم بری سونوی انترال و ازمایش هو ...

سلام ممن نم. پس امکان خطا هست؟

یااینکه ساختار تخمدان با اندازه فولیکول ها تغیر میکنه یا برعکس؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام ممن نم. پس امکان خطا هست؟یااینکه ساختار تخمدان با اندازه فولیکول ها تغیر میکنه یا برعکس؟

امکان تغییر بسیار هست . اصلاح سبک شما رو درمان میکنه ! ان شاالله

اما سونو فکر نمیکنم اشتباه باشه . اما روز خوبی هم نرفتی ... بنظرم یه دکتر نازایی برو که توی خود مطب سونو دارن . روز دو یا سه برو که فولیکولای انترالت رو ببینه

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
امکان تغییر بسیار هست . اصلاح سبک شما رو درمان میکنه ! ان شااللهاما سونو فکر نمیکنم اشتباه باشه . ام ...

اتفاقا متخصص نازایی رفتم. اما اصلا بهم نگفت ک نباید تو این روز سونو بدم. جواب سونو رو پیش ی دکتر دیگ بردم گفت روز بدی ازت سونو گرفته. ولی اگر تخمدان هام کوچیکه چرا قاعدگی منظم و ترشح مناسب دارم!

خآله بازیه مگه امشب بری حامله بشی. دکترتو عوض کن دکتری که اینجوری استرس میده به درد نمیخوره

اصلا من برای چکاپ رفته بودم...کلا بحث رو برد رو ی چیز دیگ و اصلا به اینچیزا فکر نمیکردم. کلی سرچ کردم تخمدان گوچک یعنی چی! اخه بدون علامت.

این که نشد حرف ، اومدیم و شما مجرد بودی تکلیف چی میشد ؟ داره صورت مسئله رو حل میکنه

ولی بگم، دکتر دومی ک رفتم گفت دکتر اولی رو میشناسم کلا ب بیمارا همینو میگ. تو کار تخمک اهدایی هم هست