2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه گفت نمیشناسم و داره تلاش میکنه ناراحت نشی خودت رو بزن به اینکه باور کردی و.

کل بدنم یلحضع یخ کرد دستامو گرفت کلی حرف زد سعی کرد بهم نزدیک بشه آروم بشم نمیتونستم اصلا حالم بد شده بود

شک کردم آخه دو هفته قهر بودیم و هیچ رابطه ایی نداشتیم و امشب بعد از دو هفته نزدیکی داشتیم

باورش کن

وقتی هم تلاش میکنه باور کنید باور کن نزار وقیح بشع

بیشتر بهش نزدیک شو

ممکنه کسی داره اذیتش میکنه

کل بدنم یخ کرد دستامو گرفت گفت قربونت برم بخدا نمیشناسمش ولی کلی دادو بیداد کردم

حق داری به هر حال اون زنیکه رو یه جوری باهاش ارتباط بگیر بدون کیه و چرا به شوهرت پیام داده فعلا به شوهرت کاری نداشته باش همینکه جوابشو نداده خوبه

اگه اتفاقی بعد از دعوا و بحث تو تاپیکتون شرکت کردم بدونید اسم کاربریتون یادم نبوده

حق داری به هر حال اون زنیکه رو یه جوری باهاش ارتباط بگیر بدون کیه و چرا به شوهرت پیام داده فعلا به ش ...

الان شوهرم رفته کلی خوراکی خریده گل گرفته اومده که بخدا چیزی نیست من چشام جز تو کسی رو نمییینه

الان شوهرم رفته کلی خوراکی خریده گل گرفته اومده که بخدا چیزی نیست من چشام جز تو کسی رو نمییینه

میگم که شوهرت کاری نکرده فعلا شاید کسی بخواد زندگیتونو خراب کنه چه میدونم از طرف یه دشمن اومده باشه با زنه به طور ناشناس ارتباط بگیر یا اگرم جواب نداد اسکرین پیامی که به شوهرت داده رو براش بفرست تهدیدش کن شکایت میکنی ازش به هر حال یه چیزی میوفته دستت

اگه اتفاقی بعد از دعوا و بحث تو تاپیکتون شرکت کردم بدونید اسم کاربریتون یادم نبوده

میگم که شوهرت کاری نکرده فعلا شاید کسی بخواد زندگیتونو خراب کنه چه میدونم از طرف یه دشمن اومده باشه ...

نمیدونم کل بدنم یخه کلی اصرار کرد بیا بغلم بخدا نمیشناسمش کلی قربون صدقه دست خودم نبود فقط دادو بیداد میکردم