2777
2789
عنوان

خانومااا لطفا بياين

88 بازدید | 10 پست

بچه ها ديروز با شوهرم دعوام شد سيلي زد بهم و منم عصباني شدم 

خيلي دوس داشتم قبل دعوامون اقدام به بارداري كنم ولي دگ ترسيدم موندم چيكار كنم اخلاقش خوبههه ها اصلا بد نيس ولي دعوامون ميشه اينجوري ميشه ترسيدم لطفا راهنماييم كنيد چيكار كنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنترل خشم نداره حتما از یه مشاور کمک بگیرین

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
خب پس چيكار كنم

باهاش صحبت کن، بگو  چرا کنترل نداری؟ چطور دلت میاد منو بزنی؟ اینجوری مهرت از دلم میره. مشکلی داری بیا بشینیم منطقی با هم صحبت کنیم، و بهس بگو برای بار اول و اخرت باشه که دست روی من بلند میکنی

اصلا ب بچه   من کار ندارم....

ولی تو دعواها   گاهی فکر کنیم چی باعث کتکاری میشه.... حرفهای  ما هم  باعث میشه

مخصوصا  اقایون  بیشتر  حساسن از چه جهت میگم  اینکه   بیشتر اوقات  خانمها  چششون میبندن دهنشون باز میکننن در بین  زوجها خانم بیشتر و اقایون  کمتر این رفتار دارن   

وهمین کار باعث میشه خانمها بیشتر  قهر کنن ولی اقایون   دست به زن  رو  کنننننن

درسته کار غلطیه   ولی گفتم

ی لحظه بنگریم  اگر به این دلایلههه ی جای کار میلنگه 

اینجای کار لنگ‌میزنه   که ما خانمها  با حرف تخلیه میشیم

... ولی اقا  به دل گرفته..

که کار جفت طرفین   اشتباههه دنبال راهکار مقابله با این رفتار  باشیم  زبان  بسته  .... ن روی سکوت   حرفها اروم ومنتطقی بدون توهین باشه جفت طرفین..

اگرمردی بی دلیل  مورد ضرب و شتم  قرار میده حتما بیماره

اینجای کار لنگ‌میزنه   که ما خانمها  با حرف تخلیه میشیم ... ولی اقا  به دل گرفته. ...

نه راست ميگي بي دليل نيست منم زبونم خيلي تنده ولي وقتي دست روم بلند كرد منم فقط گفتممممممم حق با تو عه مشكل هم همونه نميدونم چيكار كنم