2789
کسایی که اینقدر بیکار و بیمارن شیفتی توی سایت بمونن کشیک بدن مطمئن باش اینم دارن میبینن😁عزیزم چه کا ...

دقیقاا 🤧🤣خیر شما کلک تر از این حرفایی باید شاهد ها رسما باشن.. اسکرین گرفتن کار ما نیست سیسی کار اونایی که میدونیی 🤧🤣

خنک آن قمار بازی...،که بباخت آنچه بودش....بنماند هیچش الا.... هوس قمار دیگر ....🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاا 🤧🤣خیر شما کلک تر از این حرفایی باید شاهد ها رسما باشن.. اسکرین گرفتن کار ما نیست سیسی کار ...

نه من قول دادم گردنت میگیرم😂🤍 یا اوین یا دادگاه یا محضر

مهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن...

منظورم مخاطب خاصه😂

ما که مخاطب خاص نداریم😭

پس خدافظ

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

نه من قول دادم گردنت میگیرم😂🤍 یا اوین یا دادگاه یا محضر

🤣🤣خدا لعنتت نکنه یزید ...ایولل بالاخره گردن گیرتو درست کردم🫀🥺🤣🤧

خنک آن قمار بازی...،که بباخت آنچه بودش....بنماند هیچش الا.... هوس قمار دیگر ....🙂

🤣🤣خدا لعنتت نکنه یزید ...ایولل بالاخره گردن گیرتو درست کردم🫀🥺🤣🤧

حالا راستشو بگو واقعا برای اینکه باهام حرف بزنی اینی که استارتر گفت رو انجام دادی هنوز؟🤣

مثه خودمی🫂🤣

🫠💫

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

حالا راستشو بگو واقعا برای اینکه باهام حرف بزنی اینی که استارتر گفت رو انجام دادی هنوز؟🤣

اره یزید باورت میشه یکبار وسط چت باهات همین جوری بودم دلم نیومد خداحافظی کنم کلیه ام ترکید🤧🤣🤣🤣🤣

تنها کسی که دستشوییمو نگه داشتم تا بشتر باهاش چت کنم دخترخالمه😎😎

الان احتمالا عین خرس خوابیده

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

اره یزید باورت میشه یکبار وسط چت باهات همین جوری بودم دلم نیومد خداحافظی کنم کلیه ام ترکید🤧🤣🤣🤣🤣

🥺

بعد من یه بار واسه اینکه برم صورتمو بشورم که واجب هم نبود حرف زدن باهاتو ول کردم رفتم