2789
عنوان

معنیش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره انگار سعی داره تورو از خودش دور و محدودکنه

اخه میگم این اکانتش رو هیچ کسنداره منم خدایی شانسی پیداش کردم از نظر خودش این اکانتو هیچ کدوم از بچه های دانشگاه ندارن که اخرین بازدیدش رو باز گذاشته برا همه تعجبم از اینه ....حتی رفیق صمیمیش هم نمیدونه ..چرا فکر کرده من دارمش ..همیشه هم بی محلش میکردم پس نشون ندادم پیگیرشم

بوی خیانت میاد انقدر بدم به همچین ادم هایی میاد خوب یکی نیست بگه میخوای با یکی دیگه باشی حداقل تکلیف اون بنده خدارو روشن کن بنظرم به هیچ کس اعتماد نکن حیف انرژیت بزاری واسه همچین ادمی

بــگـذار دوام اوردن هـنـر تـو بــاشـد

بچه ها کسی میدونه پسری که جواب پیامتو نمیده و هیچ بحث و دعوایی هم نداشتین روز قبلش هم با هم خوب و ص ...

یک نوع زمینه برای قطع رابطه اکثر پسرا نمیان مستقیم بگن میخوام کات کنم معمولان شروع میکنن به گیر دادن و بی محلی انقدر بی محلی میکنن تا خودت با زبون خودت بگی من دیگه نمیخوام بهات باشم این نقششه

اما همش میگفت بدون تو برام خیلی سخته میگذره

دورت بگردم پسرا وقتی تو اوج احساستن همه حرف میزنن که فرداش بهشون بگی گردن نمیگیرن اگه هم فکر میکنی بهش حس داری بهش زنگ بزن بهاش حرف بزن بگو که احساس میکنم چند روز ازم فاصله گرفتی از چیزی شوده بیا در موردش حرف بزنیم اینکه جوابمو نمیدی داریی منو توی بلاتکلیفی میزاری به هرحال مجبور بهت جواب پس بده اگه میخوادبره بزار بره