2789

الان شرایطی گذاشتن که میشه مسکن متری بخرین یعنی به جای طلا یا هر مبلغی که میخواهید پس انداز کنید میشه همون اندازه مسکن بخرید مثل بورس میمونه سامانه براش راهاندازی شده یا میخواد بشه دقیق اطلاع ندارم ولی باعث میشه همه خونه دار بشن امیدتون رو از دست ندید

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
ممنون من همسرم ولخرجه وگرنه زودتر میشد خرید الانم نصفش وامه تا۵ سال وام ودیعه مستاجرهارو گرفتم و وام ...

خودتون مدیریت مالی خونه رو به عهده بگیرید

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از دو سال خونه دار شدیم

برادر شوهرم سرمون کلاه گذاشت و خونه و ماشینو از چنگمون درآورد

تو مستاجر و بدبختی بودم تا ۷ سال بعدش دوباره خونه خریدیم

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
ممنون من همسرم ولخرجه وگرنه زودتر میشد خرید الانم نصفش وامه تا۵ سال وام ودیعه مستاجرهارو گرفتم و وام ...

عیب نداره بازم همین که خریدید خوبه

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

بعد از دو سال خونه دار شدیم برادر شوهرم سرمون کلاه گذاشت و خونه و ماشینو از چنگمون درآورد تو مستاجر ...

ای بابا بازم شکر که تونستید جمع و جور کنید خودتونو

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

والا ما کارمند بودیم . توی همین مملکت خونه هم داریم . خیلی هم به حلال و حروم معتقدیم . یکی از دوستان ...

خوب غیر منطقی میگید یه کارمند الان حقوقش نهایت ۵۰ تومنه خونه الان مسکن مهر ۲ میلیارده خودت ۲ میلیارد رو با ۵۰ مقایسه کن تازه خرج خونه هم هست نمیشه کل ۵۰ رو پس انداز کنه که

والا ما کارمند بودیم . توی همین مملکت خونه هم داریم . خیلی هم به حلال و حروم معتقدیم . یکی از دوستان ...

والا نمیدونم شما چندسال پیش خونه خریدید، یا تواین مملکت نیستید وخودتونو زدید ب خواب، یا پشتتون خیلی گرمه، یا توخواب سیر میکنید، اوکی میشه، ماهی سی میلیون بزاریم کنار بعد چندسال میشه ی خونه چهارپنج میلیاردی خرید، اگ تازه اونموقه قیمت اشغالترین خونه توپایینشهر شهرستان همین باشه شما بگید