الان شرایطی گذاشتن که میشه مسکن متری بخرین یعنی به جای طلا یا هر مبلغی که میخواهید پس انداز کنید میشه همون اندازه مسکن بخرید مثل بورس میمونه سامانه براش راهاندازی شده یا میخواد بشه دقیق اطلاع ندارم ولی باعث میشه همه خونه دار بشن امیدتون رو از دست ندید
به سراغ من اگر میآیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا ما کارمند بودیم . توی همین مملکت خونه هم داریم . خیلی هم به حلال و حروم معتقدیم . یکی از دوستان ...
خوب غیر منطقی میگید یه کارمند الان حقوقش نهایت ۵۰ تومنه خونه الان مسکن مهر ۲ میلیارده خودت ۲ میلیارد رو با ۵۰ مقایسه کن تازه خرج خونه هم هست نمیشه کل ۵۰ رو پس انداز کنه که
والا ما کارمند بودیم . توی همین مملکت خونه هم داریم . خیلی هم به حلال و حروم معتقدیم . یکی از دوستان ...
والا نمیدونم شما چندسال پیش خونه خریدید، یا تواین مملکت نیستید وخودتونو زدید ب خواب، یا پشتتون خیلی گرمه، یا توخواب سیر میکنید، اوکی میشه، ماهی سی میلیون بزاریم کنار بعد چندسال میشه ی خونه چهارپنج میلیاردی خرید، اگ تازه اونموقه قیمت اشغالترین خونه توپایینشهر شهرستان همین باشه شما بگید