2777
2789
عنوان

سونوی قلب جنین هفته هشت یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 37 پست
آخه میگن سونو زیادیش خوب نیست . واسه همین میگم دوباره کاری نشه 

من خودم دوبار سونو واژینال انجام دادم برام این مهم بود ک هر چ زودتر بفهمم قلبش تشکیل شده ۰۰۰

صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو زود همون هشت برو میدونم انتظار سخته ولی هرچی دیر تر بریم بهتره.

داروهام تمام میشه باید برم پیش دکتر

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
داروهام تمام میشه باید برم پیش دکتر

منم سی تا شیاف برام نوشته بود سیزدهم تموم میشه باید برم.ازمایش تیروییدم واینام دادم اونم باید ببرم جواب رونشونش بدم

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏
منم سی تا شیاف برام نوشته بود سیزدهم تموم میشه باید برم.ازمایش تیروییدم واینام دادم اونم باید ببرم ج ...

چند هفته ایی؟قلب رفتی؟

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
چند هفته ایی؟قلب رفتی؟

نه فعلا .هفت هفته هستم.گفتم بزار هشت هفته برم برای قلب استرس نگیرم.شیاف رو روزی دوتا میزارم

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏
نه فعلا .هفت هفته هستم.گفتم بزار هشت هفته برم برای قلب استرس نگیرم.شیاف رو روزی دوتا میزارم

مکه لک داری؟

مکه لک داری؟

نه چهار ماه پیش یه سقط داشتم.واسه محکم کاری داده فک کنم.شما کلا چندتا استفاده کردین شیاف؟روزی چندتا؟دیگه چه داروهایی داده بهتون؟

نه چهار ماه پیش یه سقط داشتم.واسه محکم کاری داده فک کنم.شما کلا چندتا استفاده کردین شیاف؟روزی چندتا؟ ...

من نمیدونم چند تا استفاده کردم.2 هفته اس دارم استفاده میکنم روزی 2تا

روزی دوتا امپول پروژسترون

روزی یه امپول انوکساپارین 

روزی یه فولیک اسید و یه استرادیول

من نمیدونم چند تا استفاده کردم.2 هفته اس دارم استفاده میکنم روزی 2تا روزی دوتا امپول پروژسترون روز ...

انشالا به حق این ماه عزیز خدا نامیدمون نکنه دلمون شاد بشه بچمون رو سالم بزاره بغلمون .واقعا سقط سخته ازنظر روحی داغون میشه ادم .من روزی نیس که اون صحنه های سقط روازیادم بره

انشالا به حق این ماه عزیز خدا نامیدمون نکنه دلمون شاد بشه بچمون رو سالم بزاره بغلمون .واقعا سقط سخته ...

خودمم 2تا سقط کردم

میدونم گلم.انشالا این یکی برات میمونه 

خیلی ممنونم.همچنین شما❤❤