2789
عنوان

تیر کشیدن واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تنبلی تخمدان معمولاً درد ناگهانی و شدید اینطوری نمیده. این درد جدید و یکطرفه میتونه علت دیگه ای داشت ...

ارع هنوز درد دارم اگه بیست دقیقه دیگه خوب نشدم میرم

ارع عزیزم متأهلم ن باردار نیستم فعلا نمیخام عفونت که ندارم اما تنبلی دارم

خببببب پس از تنبلی ،منم گاهی اینطورم

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

مطمئن باش ی مدت دیگه بهت درخواست دوستی میده چون هوله پلاس تشریف داره

خیلی هول اینجا هستن من نمیفهمم چیکار دارن اینجا ک درخواست میدن به خانومای متاهل هم مجرد😐

زدی چت جی پی تی🤣

دوست عزیز چه فرقی داره اطلاعاتش از کجا اومده؟

نمیدونم چرا همه دنبال حاشیه ان، این خانم دنبال یه جواب بود و شاید از فشار درد حتی به ذهنش نرسه توی گوگل یا به قول شما از هوش مصنوعی بپرسه، من جوابشونو دادم ،

خیر من نه دکتر زنانم نه از هوش مصنوعی، من تو یه مرکز مشاوره ام و گه گاهی بروشور همکارا رو میخونم،

شما به بزرگی خودتون ببخشین

مطمئن باش ی مدت دیگه بهت درخواست دوستی میده چون هوله پلاس تشریف داره

شما منو میشناسین که راحت قضاوت میکنین؟

اگر یه نفر رو توی این سایت پیدا کردین که من مزاحمش شدم، یا حتی یه نفر رو پیدا کردین که من درخواستی بهش داده بودم، هر چی خواستین بگین

....

شما منو میشناسین که راحت قضاوت میکنین؟اگر یه نفر رو توی این سایت پیدا کردین که من مزاحمش شدم، یا حتی ...

اصلا هرچی تو میگی درست تو پسر نوح نبی

سوال اینجاست الان تو تاپیک غلطی وایسادی

مگر اینکه از عزیزان پروانه یا رنگین کمانی باشی

اصلا هرچی تو میگی درست تو پسر نوح نبیسوال اینجاست الان تو تاپیک غلطی وایسادیمگر اینکه از عزیزان پروا ...

نه من ادعایی ندارم، گفتم که فک کردم بهشون زود جواب بدم شاید کوچکترین کمکی کرده باشم،

حق با شماست جای اشتباهیه، معذرت میخام، و لعنت به مردای که باعث شدن شرف و عزت مردا به گند کشیده بشه و نتونیم توی تاپیک یه خانوم فارغ از جنسیت،مث چندتا دوست، چندتا خواهر و برادر، به درد هم گوش بدیم، و اینجا رو کردن جایی واسه خالی کردن عقده ها و هول بازی هاشون به صورت ناشناس، و باعث شدن همه رو به یه چشم ببینین که حقم دارین،