2789
عنوان

زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 151 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه حقیقته هرکس هم میگه نه فقط خودش قانع میخاد کنه

نه من دوستام همه نچرال یکیشون هم بینیشون هم عمل نی بور و لاغر و بلند بگیر تا تپل سبزه همهه جوریه رفیقی دارم از نظر ظاهری بیشتر هم معصوم و نچرالن تا داف

مشون کلی پسر دورشونه یعنی اراده کنن هفته ی دیگه میتونن رو سفره عقد باشن بار ها تو خیابون جلو خودم اومدن شمارشونو گرفتن و..

من ک انقدی زشتم هیچوقت حتی دوست هم نداشتم..دوسته دختر!

دوست همجسن به چهره نیست ولی

تا جایی که بهم اثبات شده ازدواج و رفیق پسر و... هم به چهره نی به اقباله

هیچ کسم زشت نی تهش معمولی رو به پایین به هر حال همه یه چیزی دارن که زشت نباشن و جذابیت خاص خودشونو داشته باشن یکی چشمم قشنگه یکی موهاش یکی قدش یکی کلا کیوته یکی داف طوره و...

واقعا تو دنیای واقعی هم من دیگه کسی رو نمیبینم نچرال باشه 😑😂

اخه ما سنمون کمه قطعا تا سه چهار سال دیگه ما هم نچرال نیستیم ولی هنوز درگیر درس و کنکوریم مطمئنم ۹۰ درصد دوستام بینی عمل میکنن همین که برن دانشگاه

اخه ما سنمون کمه قطعا تا سه چهار سال دیگه ما هم نچرال نیستیم ولی هنوز درگیر درس و کنکوریم مطمئنم ۹۰ ...

اره خب میگم احتمالا ب خاطر اونه

ولی کلا زیبایی یکی از معیارهای مهم برای دخترای امروزی محسوب میشه جدی نمیشه نادیدش گرفت خیلی تاثیر داره تو زندگی شخص

فک کردم از اینایی که تو خیابون میری زنا خواستگاری میکنن برا پسرشون خیلی به عروس مادرشوهر پسند میخوری

نه منم خیلی خواستگار ندارم تو هم خیلی خوشگلی جدی میگم فقط وقتش نیس باور کن

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

دقیقاااا ب نظرم بعضی ها خیلی بلدن ربطی هم ب قیافه نداره و هیکلم واسه پسرا مهمتر از ظاهره

به خدا به هیکل هم نیست همه چی شانس و اقبال

یکی از دوستام قد ۱۷۰ وزن ۵۰ خییلی کمبود وزن داره اونوقت حتی بلاگر های شهرمون هم بهش پیشنهاد میدن امکان نداره بریم بیرون پسری خوشش نیاد ازش اینگار جذبه خاصی برا جنس مخالف داره البته چهرش قشنگه اما خاص هم نی

یکی دیگه از دوستامم میتونم قسم بخورم وزنش ۱۵۰ اصلا نه چهره نه هیکل خوبی نداره ولی دماغ و چشاشو من دوس دارم در یک نگات یه پسره عین ترکیه ای ها عاشقش شده همین مدت اومدن خواستگاریش خانواده پسره مثل ماه دورش میگردن پسره عین کرم بورسین بازیگر ترکیه

اره خب میگم احتمالا ب خاطر اونه ولی کلا زیبایی یکی از معیارهای مهم برای دخترای امروزی محسوب میشه جدی ...

اخه خوشگل بودا حالا لب من ژل میخواد بینیم عمل میخواد خدایی این به هیچی نیاز نداره

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست