2789
عنوان

زبونم تلخه

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 36 پست
همین دا خیلی سفت و سختم کلا ابراز احساسات و تظاهر سختمه سیاست ندارم اصلا میزان لطافتم صفرررناز کردن ...

پس دیگ همینیه که هس 😂. هرکی بخادت همینجوری میخادت خانوادتم که اخلاقتو میدونن ناراحت نمیشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پس دیگ همینیه که هس 😂. هرکی بخادت همینجوری میخادت خانوادتم که اخلاقتو میدونن ناراحت نمیشن

ولی دل بابام بدجور شکست🥲🥺

کاش. لال میشدم

باید روخودم کار کنم بخدا این اخلاقو کسی تحمل نمیکنه

جالبه تقریبا با همه اونطوریم جز مامانم خداشاهده به مامانم جز جانم و فدات شم چیزی نگفتم

امشب از خودم بدم اومد بیچاره خسته و کوفته از سرکار اومده بود منو برده بود بیرون

درک میکنم منم یکم اخلاقم تندهبنظرم با خانوادت حرف میزنی سعی به جوابایی که میدییکم قبلش فکر کنی 🎀

ولی دل بابام بدجور شکست🥲🥺کاش. لال میشدم باید روخودم کار کنم بخدا این اخلاقو کسی تحمل نمیکنه جالبه ...

مثل آبجی منی برا مامانم جون میده ولی حتی توی گفتو گو های عادیمونم دل منو میشکنه . با بقیه هم همینطوره ولی اون اصلا پشیمون نمیشه

مثل آبجی منی برا مامانم جون میده ولی حتی توی گفتو گو های عادیمونم دل منو میشکنه . با بقیه هم همینطور ...

خیلی اخلاق بدیه فک کن تو این دنیایی که همه به عالم مشکل اقتصادی و فلان و بهمان دارن توهم هی داری با زبونت بیشتر اذیتشون میکنی

باید از این به بعد قبل حرف زدن درست و حسابی فک. کنم بعد