2789
اول بین خودشون حل مکردنند بحث تو خانواده نمکشید ...فردا اشتی مکنند ولی همسرشو با چش بد نگاه مکنند وا ...

میدونی دیگه نمیکشم دیگه خودم از توانم خارجه خیلی بحث کردم خیلی گریه کردم بارها بهم قول داده ک تکرار نکنه لازم بود بقیه رو در جریان بزارم

نمیدونم تو شرایطی ک عصبی میشم خندم میگیره چت کردن با دخترا لایک کردن فیلم رقص و شیک هاشون دیدن فیلم ...

راستش شاید خیلیا الان بریزن سرم ولی بنظرم این خیلی رایج بین اقایون

فیلم مستهجن و... که نود و نه درصدشون دارن

چت با دخترا هم بنظرمن اگ بقیه اخلاقاش اوکی باشه قابل چشم پوشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اول از همه واقعا متاسفم بابت این تجربه و اینکه خیانت هیچوقت قابل بخشش نیست،و اگر بنا به فرصت دوباره ...

ن از دوره نامزدی چندین باره تکرار کرده و هر بار متوجه شدم

راستش شاید خیلیا الان بریزن سرم ولی بنظرم این خیلی رایج بین اقایون فیلم مستهجن و... که نود و نه درصد ...

ببین اون برای وقتی ک من تو زندگی کم بزارم براش خانواده خودشم میدونن و حتی خودشم قبول داره ک از سرش زیادی ام

نکه بگم خیلی قشنگم و اینا

اما چهره خوبی دارم از نود و نه درصد کسایی ک دور ورشن خیلی بهترم

میشه گفت گند اخلاقه تو رفت و آمد های خانوادگی نمیاد باهام ۴ سالی ک باهمیم ی بار با هم تفریح نرفتیم ر ...

عجب پس از این مغرور و یه دنده هاست

بشین خوبیا و بدیاشو بنویس ببین ادامه دادن باهاش می ارزه یا فقط هدر دادن زندگیته

اگر ادامه بدی احتمال تغییرش کم و حاضری با شرایط قبل ادامه بدی یا نه ؟! اگر جدا بشی ببین شرایط چطوره برات

ولی بری پیش تراپیست بهتر

عجب پس از این مغرور و یه دنده هاست بشین خوبیا و بدیاشو بنویس ببین ادامه دادن باهاش می ارزه یا فقط هد ...

منم دلم میخواد با ی مشاور صحبت کنم ولی حضوری نمیتونم برم

ببین اون برای وقتی ک من تو زندگی کم بزارم براش خانواده خودشم میدونن و حتی خودشم قبول داره ک از سرش ...

میفهمم چی میگی ولی اصلا خیانت ربطی به شما نداره

مشکل از خیانتکار ، حتی جنیفرلوپز هم باشی کسی ک بخاد خیانت میکنه

کر و کور و لال هم باشی کسی که نخاد خیانت نمیکنه

از صبح همش داره پیام میده ک پشیمونم ی فرصت بده بهم برای آخرین بار و اینا

از هر جا بلاکش میکنم از ی جای دیگه پیام میده هی میگه دارم دق میکنم پاشو برگرد بزار بیام دنبالت

میدونی دیگه نمیکشم دیگه خودم از توانم خارجه خیلی بحث کردم خیلی گریه کردم بارها بهم قول داده ک تکرار ...

چند بار تکرار کرده باید حد وحدود رعایت کنه ادبش کن تا بفهمه کم گذاشتی براش نمیدونم بعضی ها خیانت مکنند مرض دارنند خرج خانمت بکن بخدا بهترین میشه برات وقت بزار محبت بش بده زندگیت بهترین میشه

مهم انسانیت داشته باشی 

میفهمم چی میگی ولی اصلا خیانت ربطی به شما نداره مشکل از خیانتکار ، حتی جنیفرلوپز هم باشی کسی ک بخاد ...

منم از همین میسوزم 😭 اوایل ک با هم دوست بودیم میگفت میترسم ازدواج کنیم بهم خیانت کنی و اینا خیانت کنی طلاقت میدم

اما خودش خیانت کرد

خریت محض😭😭😭نمیدونم چند نفر ولی هر بار چک کردم چند نفر بودن یکی نبوده

دور از جون عزیزم،ولی ببین اینکه میگی با چند نفره این نشون تنوع طلبی ایشونم هست و امکان اصلاح شدنشم کمه،چند سالته؟ اگه شرایط برات محیاست از این شخص خائن جدا شو و روی پیشرفت و تحصیل و کارت تلاش کن

دور از جون عزیزم،ولی ببین اینکه میگی با چند نفره این نشون تنوع طلبی ایشونم هست و امکان اصلاح شدنشم ک ...

۲۱ سالمه

اره خیلی تنوع طلبه جلوش میرقصم ب من نگاهی نمیندازه بعد کلی کلیپ رقص تو گوشیش داره

چند بار تکرار کرده باید حد وحدود رعایت کنه ادبش کن تا بفهمه کم گذاشتی براش نمیدونم بعضی ها خیانت مک ...

بخدا من چیزی کم ندارم 😭🥲از لحاظ چهره اخلاق و رفتار و تربیت از کل فامیلاشون سر ترم خواهر شوهرم همیشع میگن از کل عروسای فامیل سر تری