2789
عنوان

اگ شوهرتون تحصیلش

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 19 پست
خیر شغل و سطح تحصیلات و موقعیت اجتماعی برام خیلی مهم بودالان که ازدواج کردم می بینم که اصلا تفکر اشت ...

خخب حساب کن تو دکترا خوندی اون تا دیپلمیه

کارشم مثلا تو مکانیکی کاره

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ب شخصیتش بستگی داره ی فوق لیسانسه رو میبنی شعورش از ی دیپلم هم کمتره و برعکس

حتی وقتی درامد تو از اون بیشتر باشه؟

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

حتی وقتی درامد تو از اون بیشتر باشه؟

من کلا نظرم اینه ک وقتی قراره با کسی ازدواج کنم یعنی تو همه چیز باهم شریکی جیبامونم یکیه

اگه طرفم اکثر معیارامو داشته باشه و خوشم بیاد ازش زیاد ب درآمدش کاری ندارم

از قدیم گفتن عشق آدم و کور میکنه....اما یادمون باشه جوری باشیم ک وقتی کسی دست از عشق کشید درست وقتی ک پرده از جلوی چشما کنار رفت بجای جلوه قشنگی ک همیشه از عشق دیده میشد ٬ چیزی جز تعفن و کثافت و خیانت نشه دید؛جوری نباشیم ک معنای عشق رو ب کثافت بکشونیم؛ بجای ادای انسانیت سعی کنیم انسان باشیم؛ شاید اینجوری دنیا بوی اعتماد بگیره🙃 شخصیت ادا نمیخواد اصالت میخواد.

خخب حساب کن تو دکترا خوندی اون تا دیپلمیه کارشم مثلا تو مکانیکی کاره

مکانیکی شغل شریف و گاهی پردرآمد هست بخصوص برای ماشین های سنگین و خارجی

قرار هم نیست همه تادکتری درس بخونن

اما قطعا اونی که تحصیلات دکتری داره دیدگاهش با اونی که دیپلم داره در مواردی کاملا متفاوت هست

یه زوج باید بتونن حرف مشترک داشته باشند.باید بتونن در دایره معاشرین همدیگه راحت باشن و ارتباط بگیرن و دغدغه ها و ارزش های مشابه داشته باشند

آدم ها همیشه جوان نیستند که بتونن با تفریح و سرگرمی و حتی ظاهر خوب باهم وقت بگذرونن

کمی که این مسائل و حتی علاقه مندی و جذابیت های اولیه فروکش کنه تفاوت ها خودشون رو نشون میدن و آزار دهنده می شه

این مساله اصلا به معنی خوب و بد بودن طرفین نیست بلکه غیر هم کفو بودن رو نشون میده