2789
لباسم؟خب اخه چیزی نداره فقط مچیش همینجوریه بقیش ساده ی سادس بعدممن فقط واسه مچی نخواستم واسه کل لباس ...

اون میگه من چه میدونم🥲البته میگه شما در واقع مذهبی نمایی و فقط محرم یجور به بهونس البته نمیدونم متوجه حرفام شدین یا نه

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

آره دیدم چقدر عبا و شومیز پرکار و سنگ دوزی و اینا هستاتفاقا خودم یه دونه از سایت تهمینه خریدم ولی او ...

اره

چه جالب نشنیدم مرسی از معرفیت

درسته ممنونم از نظرتون انقد مدلای پر کار دیدم این برام سادس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم من خودم رفتم بازار انقددد عبا و چادراا سنگین و پر نگین بود بدم اومد اینو گرفتم،بعدم من چادر دا ...

آره دیدم چقدر عبا و شومیز پرکار و سنگ دوزی و اینا هست

اتفاقا خودم یه دونه از سایت تهمینه خریدم ولی اونو مسجد نمیپوشم

تور و پاپیون داره دیگه قشنگه

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور🙃🙃🙃

اره چه جالب نشنیدم مرسی از معرفیتدرسته ممنونم از نظرتون انقد مدلای پر کار دیدم این برام سادس

آره تهمینه سرچ کنی میره تو کانال بله نمیدونم چرا سایتش رو نمیاره...بعد او بیو بله لینک سایتش هست خیلی شومیز ها و عباهای قشنگ داره و به قیمت

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور🙃🙃🙃

اره رفتم دیدم الان،شما سفارش دادین اومده براتون؟

آره پارسال خریدم

اهومم موافقم

رفتم دیدم اسی خانمه فکر کرده دکلته اس

منم اول همین فکرو کردم از رو کامنتا فهمیدم آستین عباس

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
رفتم دیدم اسی خانمه فکر کرده دکلته اس منم اول همین فکرو کردم از رو کامنتا فهمیدم آستین عباس

وای منم واقعا فکر کردم دکلته است اون کش هم مال دور کمرشه. اصلا متوجه نشدم که عبا ست. ولی خوب نظر ندادم گفتم به خودش مربوطه دلش میخواد اینطوری بپوشه

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من