2789
عنوان

بیاین مث پیکمیا حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 165 پست
جییییییییییواقعا ادم چیپی بودهههههههههمیخاسته توجه پسر جلی کنههه

واقنم قصدش اینه دور از شوخیicon

هر روز میاد میگه فلانی دنبالم افتاد فلانی نگام کرد

داداش خودش بهش میگ تو دنبال جلب توجهی

میشه برا زندگی مرد!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ععااااااا؟؟؟من ک اصلا ب پسری محل نمیدم واسم مهم نیسداره از حسودی میترکه*

واقعا حسادت تا کجااااا

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

خواهر منم خیلی پیکمی اصلا از زنها خوشش نمیاااد اصلا با هیچچچچ زنی بگو بخند نمیکنه ولی با تمام مردا گرم میگیره میخنده وای بیا و ببین یه دونه رفیق زن داره سالی سه بار باهاش میره بیرون هر وقتم شوهر منو میبینه میگه وای نزار پریناز موهاشو کراتین کنه موهاش همه داره میریزه لباش و ژل زده خراب کرده قبلش خیلی قشنگتر بود وای حرص میخورم از کاراش

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

گذری کنم از این تاپیک 😂😂

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

خب مگه ما نگاه میکنیم اونا خودشون. برا دخترا تیکه پاره میکنن🤣

عهه ارهه واقعاا همشون دنبال منن البته چون من نچرالم و ارایش نمیکنمم

تو حرفآمو جدی نگرفتی منم بودنتو.

خواهر منم خیلی پیکمی اصلا از زنها خوشش نمیاااد اصلا با هیچچچچ زنی بگو بخند نمیکنه ولی با تمام مردا گ ...

وای از خاهر ضربه خوردی

عهه ارهه واقعاا همشون دنبال منن البته چون من نچرالم و ارایش نمیکنمم

حتما خیلیم خوش اندامی کلک ، خدا شانس بده ، هر چیم ورزش میکنیم و رژیم باز وزن کم نمیشه😞

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

بفرما بفرما

مرسی عزیزم 🥰🤪

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

حتما خیلیم خوش اندامی کلک ، خدا شانس بده ، هر چیم ورزش میکنیم و رژیم باز وزن کم نمیشه😞

سیسی تو الان جدی هستی یا خیلی تو نقش فرو رفتی