2789
عنوان

بیاین مث پیکمیا حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 165 پست
عقده توجه داری مگه حالا من روبنده میزنم ولم نمیکنن خسته شدم یک مدت تصمیم گرفتم دیده نشم خسته شدم از ...

ایشششش کی به تو نگاه میکنه آخه داشتن منو دید میزدن به خودت گرفتییییی🤣😒

دیر فهمیدم که جای شاه ماهی برکه نیست ..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ایشششش کی به تو نگاه میکنه آخه داشتن منو دید میزدن به خودت گرفتییییی🤣😒

نه والا تنها هم هستم همینه دیگه عادی شده همه میدونن من خیلی جذابم چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان...

رو اعتماد به نفس خودت کار کن با تخریب من به جایی نمیرسی

احسان که رو من کراشه البته من برام مهم نیست واسه خودتون

واااه خودم دیدم به من نگاااا میکنهههه بخواد رو چرکات کراااش بزنه آخههههه؟؟ پسرا فقز با من خوبنننن عه واااه

من ریزه میزه و گوشتیمممممم جیییییغتایپ مردای ایرانیمممم عاااااشق مننننن مردااااااااا فقطططط مننن چین ...

خط اول ترکیدم

راست میگی اکثرا پیکمیا میگن تو پورمممم سفیدمممم گوشیتی ام یه برق لب میزنم معرکه میشم نمیدونم چرا همه میمالن به خودشون جیغغغغ

آزاد استوار همچون سرو ایرانی از انسان متعصب دوری میکنم. INTJ

نه والا تنها هم هستم همینه دیگه عادی شده همه میدونن من خیلی جذابم چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان.. ...

پیکمییی دهاتیییی جذاب میدونی چی هست اصلاااا برو گوسفنداتون رو بدوششششش پسرا عاشققققق مننننن عااااشقااااااا🤣

واااه خودم دیدم به من نگاااا میکنهههه بخواد رو چرکات کراااش بزنه آخههههه؟؟ پسرا فقز با من خوبنننن عه ...

عزیزم من همیشه میدرخشم

بنظرم رو خودت کار کن عقده داری مگه

خط اول ترکیدم راست میگی اکثرا پیکمیا میگن تو پورمممم سفیدمممم گوشیتی ام یه برق لب میزنم معرکه میشم ...

وای تو خیابونم عمدا جیغ جیغ میکنن میگن اینا رو😂😂