2789
عنوان

گرونی میوه

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 80 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کجاش ارزونه خواهرهمش کیلو ۸۰۰ی تومن۷۰۰و...یک کیلو بخای بخری تو دهن کی میزاریش از بس کمه

همون سه کیلو میوه میشه یک میلیون و خورده ایی 😐😐 معنی ارزون و اشتباه بهش گفتن

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤

همون سه کیلو میوه میشه یک میلیون و خورده ایی 😐😐 معنی ارزون و اشتباه بهش گفتن

والا دیروز رفتم گیلاس بخرم گفت کیلویی ۹۸۰ تومنه

هلو ۷۰۰

زردالو ۸۰۰

گوجه سبز ۵۰۰

توت فرنگی ۷۰۰

یه فروشگاه هست پیداکردم تودیوار ولی اسنپ باید بگیرم ۱۳۰تومن فقط رفت برگشتش معلوم نیست چقدرمیشه بدبخت ...

کدوم شهری؟

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤

یه فروشگاه هست پیداکردم تودیوار ولی اسنپ باید بگیرم ۱۳۰تومن فقط رفت برگشتش معلوم نیست چقدرمیشه بدبخت ...

حضوری برو قبول میکنن و شرایطتت هم بگو

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

ساعت هشت شب جلو بازار میوه برو خرید، کیلو صد یا کمتر هم میدن

البته شهرو استان فرق داره،من تو مازندرانم اینجا محصولات باغ خودشون میارن میفروشن قیمتها مناسب هست بخاطر همیم گفتم صد یا زیر صد هم میدن آخر وقت

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️