2789
عنوان

تحصیلات مادر و پدر

1 بازدید | 32 پست

سلام خانوما

من میخوام برادرم رو ببرم یه مدرسه خوب ثبت نام کنم ولی مثل اینکه تحصیلات پدر و مادر براشون خیلی مهمه

پدر مادرم دیپلم هستند

بنظرتون اگر بگم لیسانس ان مشکلی پیش میاد؟ یا ممکنه بعدا متوجه بشن و بد بشه؟چون واقعا مطمئن ام براشون مهمه که تحصیلات بالا باشه

اگر مدیر یا معلم و معاون هستید یا اطلاع دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

تازگیا مد شده؟

زمان ما اینجوری نبود ک

چ ربطی داره

دهه ۸۰ هستم من

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دروغ گفتن کار درستی نیست چون اگر بعدا بفهمند اعتمادشان از بین میرود و ممکن است برای برادرت هم دردسر ایجاد شود

بیشتر مدرسه ها بیشتر به خود دانش آموز و شرایط تحصیلی او نگاه میکنند نه تحصیلات پدر و مادر

بهتر است صادق باشی و تمرکز رو روی توانایی های برادرت بگذاری

ما همیشه فقط فرم پر کردیم گاهی مدرک نخواستن . به نظرم بار کج به مقصد نمیرسه اگر انقدر مهمه براشون و بگن مثلا کپی مدرک تحصیلی میخوایم چی ؟ ولی در کل مدرسه ای که انقدر به این چیزا اهمیت بده به نظر من به حاشیه رفته و جالب نیست . هر چقدر هم معروف شده باشه به خوبی انتخاب من نخواهد بود

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مثل اینکه اون قسمت رو میشه پیچوند😂 هنوز زیاد اطلاع ندارمپایه قبلی که فقط پرسیدن و مدارک نخواستن

چی بگم

مدرسه پسرم که سخت میگیرن تو مدارک و...

پیچوندن نداره

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

تحصیلات پدرو مادر رو نیاز ندارن، تعداد رقم های حساب بانکی مهمه واسشون

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

دروغ گفتن کار درستی نیست چون اگر بعدا بفهمند اعتمادشان از بین میرود و ممکن است برای برادرت هم دردسر ...

بحث اعتماد نیست

حالا چون پدر و مادر زمان قدیم امکانات و شرایط تحصیل نداشتن دانشگاه نرفتن و این نباید آلن رو تحصیلات برادرم تاثیر بزاره که متاسفانه میزاره و کاری از دستم برنمیاد جز یه پله بالا بردن تحصیلات مادرم

وگرنه برادرم از بابت نمرات و درس خیلی زرنگه به همین دلیل میخوام یه جای بهتر درس بخونه