2789
عنوان

از بابام کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 42 پست
من فکر کردم مامانت نیست اینهمه میزنت کسی نیست جلوشو بگیرهزنگ بزن 123 بیان ببرنت

ایشون نظامی هستن! زنگ بزنم کلی بیاد منو ببره؟

اصلا بیاد منو ببرن

من هر بلایی سرم بیاد هیچی کمکم نمیکنه نه قانون نه هیچی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ایشون نظامی هستن! زنگ بزنم کلی بیاد منو ببره؟اصلا بیاد منو ببرنمن هر بلایی سرم بیاد هیچی کمکم نمیکنه ...

123 اورژانس اجتماعی هست زنگ بزن میان به پدرت مشاوره میدن اگه شرایط زندگیت خوب نباشه بهت جا میدن

https://eitaa.com/lady_stor

123 اورژانس اجتماعی هست زنگ بزن میان به پدرت مشاوره میدن اگه شرایط زندگیت خوب نباشه بهت جا میدن

ایشون تا بفهمه من همچین کاری کردم برم رو میبره

بعد اعضای خانوادم رو زجر میده

من راضی به این کار نیستم

مامانت هیچکاری نمیکنه

تا یه سیلی میخوره میره عقب!در حالی که من کل بگویم برا دفاع از ایشون ملی کتک خوردم!

سر متن خوردن همشون من رفتن جلو که نخورن

ولی به وقتش هیچی پشت من نیست

هیشکی

خیلی متاسف شدم. عزیزم این چند روز باقی مونده تا امتحان نهایی که احتمالا افزایش هم پیدا کنه، اصلا یه جور مثل روح باش تو خونه و انگار نیستی تا کمترین درگیری و برخورد با پدرت پیش بیاد، و فقط برای امتحان نهایی ها بخون تا تراز خوبی به دست بیاری، اگر پاپیچت شد و بهت گیر داد الکی مثلا بگو قلبم یا قفسه سینم درد میکنه و... شاید باعث بشه کمتر گیر بده بهت. بعد از نهایی هم در حد توانت تا کنکور درس بخون ان شاالله یه رشته مناسب تو شهری که مورد رضایت پدرت هست قبول بشی.

اتفاقا دختر سختی کشیده ای مثل تو انگیزه قوی داره تا از این زمان باقی مانده استفاده کنه، امتحانها اگر ۱۳ تیر شروع بشه تقریبا ۲۰ روز وقت داری، ۲۰ روز برا امتحان نهایی وقت مناسبی هست.

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
خیلی متاسف شدم. عزیزم این چند روز باقی مونده تا امتحان نهایی که احتمالا افزایش هم پیدا کنه، اصلا یه ...

دارم میخونم ،خوندم!ولی خب...

قلبم درد میکنه

روحی روانی تمرکز ندارم!

ولی انگیز رو دارم

ولی توانست رو نه

چشام انگار توش آتیش روشن کردن!

چشام بیشتر از ۸ساعت باهام همکاری نمیکنن

تا یه سیلی میخوره میره عقب!در حالی که من کل بگویم برا دفاع از ایشون ملی کتک خوردم!سر متن خوردن همشون ...

ای بابا خدا کمکت کنه عزیزم منم شوهرم وحشیه گاهی میخاد بچه هارو بزنه خودمو میندازم وسط جلوشو میگیرم

https://eitaa.com/lady_stor

تا یه سیلی میخوره میره عقب!در حالی که من کل بگویم برا دفاع از ایشون ملی کتک خوردم!سر متن خوردن همشون ...

خب دیگه شما هم اصلا تو شرایط سختی که برای اونا ایجاد میشه دخالت نکن، به فکر خودت باش.

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.