2789
عنوان

دوستم واقعا رو مخه😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 22 پست

این حسادت نیست ،الگوبرداریه😂 اگه میخواست خودش یه چیزی داشته باشه ولی تو نداشته باشی این میشد حسادت ، شما هم اشکال نداره ، الکی بهش بگو من یه پولی رو گذاشتم تو بورس ،بعد اونم میزاره و ضرر میکنه ، بعدش بگو تا تو باشی از من الگو نگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقتی خودت بخوای باهاش رابطه تو حفظ کنی کاری نمیشه کرد فقط در صورتی که خودت بخوای میتونی رابطه رو کم کنی مثلا از هر ۱۰ بار که زنگ میزنم یا پیام میده یکبار

جواب بده اعتراض کرد بگو سرم شلوغ بود ، دستم بنده بود ، متوجه نشدم یا هر چیزی که متوجه بشه از سربازش میکنی

خودش اگر غرور داشته باشه رابطه شو کم میکنه

❤️H❤️ آقایون درخواست دوستی ندهندبا سپاس

این حسادت نیست ،الگوبرداریه😂 اگه میخواست خودش یه چیزی داشته باشه ولی تو نداشته باشی این میشد حسادت ...

ن خب وقتی من هرکاری میکنم لحنش ی جوری میشه یا ناراخت میشه کلا حرص میکنه معلومه ک حسادته

بی محلش کندیر جواب پیاماشو بدهیکی از دوستام بود ازش خوشم نمیومد ی بار ی ماه بعد جواب پیامشو دادم . ا ...

میدونی دیر پیامشو جواب میدم یا کم پیام بدم کاملا ب روم میزنه ک چرا نیستی

ن خب وقتی من هرکاری میکنم لحنش ی جوری میشه یا ناراخت میشه کلا حرص میکنه معلومه ک حسادته

اهان اگه این طوری که این حسادته ، ولی عزیزم ، یه چیزی همیشه یادت باشه ، مسیر همه ادما شبیه هم نیست فرق داره ، و اون اگه بخواد بیاد توی مسیر تو خودش اذیت میشه تو نباید اذیت بشی ، مطمئن باش خیلی داره اذیت میشه شما تنها کاری که میتونی بکنی به کارت ادامه بده اونم یه جایی خسته میشه وقتی میبینه تو داری موفق میشی، و سعی کن راز هاتو بهش نگی اصلا