2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلا نباید بهش اجازه ی اینو میدادی که دخالت کنه روی اندامت به اون چه بهش بگو من هرطوری ام باشم باید ...

ببین اصلا چاقم دوست نداره ها اصلاا یعنی بدش میاد حتی

میگه یکم پرتر حتی بخاطر لاغری با یکی از دوسدختراش بهم زده

ما قصدمون جدیه و خانواده ها درجریانن منم خیلی دوست داره کلید کرده دیگه به این وزن

با قد ۱۶۸و وزن ۶۷ میخوام سر به بیابون بذارم از این همه اضافه وزنچطور میگین پوست استوخون؟حتی از لحاظ ...

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

یه چیزایی اینجا میخونم میبینم پشمام میریزه کدوم دکتر و پرفسوری گفته با قد ۱۶۰ وزن ۶۶ کیلو سلامت اون آدم در خطره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من قدم ۱۶۶ وزنم ۷۵ تمام زمین و زمان و عالم و ادم میگن اندامت نرمال خودم دوست دارم ۶۷ بشم حتی یک نفر نگقته چاقم شما دچار وسواس لاغری هستی اگر پنجاه و پنج کیلو هم بشی میگی زیاد میخوام پنجاه کیلو باشم بعدشم خیلی از مردا لاغر استخونی دوست ندارن توپر خوششون میاد چاق نه ها توپر فقط

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

اگر خودت از قد و زن الانت راضی هستی پارتنر رو عوض کن

راستش من از سایز سینه ام ناراضیم 😑 بخاطر همون لاغر کردم چون ۸۵ هست بخاطر ژنتیک دیگه میخوام برم باشگاه وزنم و رو ۶۵ ثابت کنم با ورزش چربی بعضی حاهارو اب کنم

ببین اصلا چاقم دوست نداره ها اصلاا یعنی بدش میاد حتی میگه یکم پرتر حتی بخاطر لاغری با یکی از دوسدختر ...

فردا بچه بیاری وزن و هیکلت بهم بریزه پس فوری خیانت میکنه یا طلاقت میده دیگه،بنظر من ادامه نده بهش،خودت هر وزنی میتونی خوبه و دوس داری همون باش،بنظر خود من همون وزن کم و لاغر خیلی بهتره

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳 یه چیزایی اینجا میخونم میبینم پشمام میریزه کدوم دکتر و پرفسوری گفته با قد ...

عزیزم این عدد ها سلیقه ای نیستند که

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
عزیزم نمیشه گفت به اون ربطی نداره اگر ازدواج کردید به اونم مربوطهدر ضمن توپر قشنگ تره که باشگاهم اگر ...

خب اره عزیزم قصدمون جدیه خانواده ها در حریانن بعد نمیگه چاااق از چاق متنفره بشدت میگه توپر منم میخوام ۶۵ شم دیگه ن بیشتر ن کمتر با قدم وزن ۶۵ خوب میشه بنظرت؟

ببین اصلا چاقم دوست نداره ها اصلاا یعنی بدش میاد حتی میگه یکم پرتر حتی بخاطر لاغری با یکی از دوسدختر ...

😕نمیدونم چی بگم عزیزم من که همچین ادمیو حتی اگر شوهرمم باشه نمیتونم تحمل کنم ،باهاش صحبت کن اگر خیلی همو دوست دارید بخاطر شما خودشو اصلاح کنه

جون به لب هام رسیده...تا به کی در به دری؟