2789
عنوان

این مادره یا نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 27 پست

بر عکس

شوهر من بیشتر طرف دخترمونه تا من

هر چی هم از دست دخترم عصبی باشم بهش بگم میگه اشکال نداره کاری با بچه نداشته باش هر چی میخواد بزار بخرم یا بره بکنه

دخترمن چغلی منو پیش باباش میکنه دعوا راه میندازه بین ما

مثلا مامان امروز منو زد یا تنبیه کرد یا فلان خواستم نپخت نخرید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

فک کنم این تهدید مادرتون برای ترسوندن شما

مثلا منم گاهی دخترم ۱۱سالشه شیطنت کنه حرف منه گوش نکنه هر چی بگم کفری شم میگم الان به بابات زنگ میزنم بیاد تکلیفت رو روشن کنه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلیا اینطورین حتی زن دایی هامم دایی هامو علیه بچه هاشون پر میکردن

واقعا من ک خودم متاثرمیشم میشنوم

مادر همه چیش عشقه،بخشیدنه ،فداکردنه

واقعا نمیفهمم چجور میشه ،دلشون میاد

ب وجود خودشون ،ضربه میزنن

باید روانکاوی بشن ،قطعا اسیب درونی دارن

این افراد ،ک بدیگران زخم میزنن،ولذت میبرن

دلم واقعا بدرد میاد ،دختر خدایی خیلی عشقه

حیفه این روزا اینجوری حروم بشه دلم میسوزه

واقعا من ک خودم متاثرمیشم میشنوممادر همه چیش عشقه،بخشیدنه ،فداکردنهواقعا نمیفهمم چجور میشه ،دلشون می ...

ذاتاً ادم درستی هستی و درکی از ادم بد ذات نداری.یه مادر بد ذات و مریض کل زندگی بچه هاشو میسوزونه.با سی سال سن هنوز با خودم کنار نیومدم و نتونستم درست زندگی بکنم.ناخوداگاه میبینم تمام اشتباهایی که میکنم بخاطر تروما های بچگیمه.من حتی وجود داشتنم رو انکار میکردم چون نمیتونستم مادر و برادرم و رفتارای تحقیر آمیزشونو قبول کنم.خیلی عذاب کشیدم برام دعا کن مستقل شم و نفسی تازه کنم تا وقتی با اینا هم خونه ام از ترس اینکه رفتارای سمی اینارو ببینم از جام بلند نمیشم

بله زن ذلیله بسیار برو تاپیک اخرم لطفا

هوون .باشه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ذاتاً ادم درستی هستی و درکی از ادم بد ذات نداری.یه مادر بد ذات و مریض کل زندگی بچه هاشو میسوزونه.با ...

وای چقدر این جمله من وجود داشتم رو انکار میکردم چون...... رو درک کردم.... وای وای نی میگفتم ی چیم هستااااا ی چی عجیب و غریبه

کسی که مادر بدی نداشته باشه درک نمیکنه متاسفانه که چی میگیم....

معذرت میخوام ولی مامانت فقط هیکلش رشد کرد عقلش توی دوران کودکی موند البته با افکار پلید

منم معذرت میخوام ولی فکر میکنم مادرش ۱۲ سالگی مادر شده و بخوای حساب کنی مادروبچه هردو بچن

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

حالا مادر ما رو باش

ناراحت شدم واقعا برات

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

منم معذرت میخوام ولی فکر میکنم مادرش ۱۲ سالگی مادر شده و بخوای حساب کنی مادروبچه هردو بچن

پشمام

جدی دوازده سالگی بچه آورده مگه میشه اصلا

قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه درآینه ها میبینمش

وای چقدر این جمله من وجود داشتم رو انکار میکردم چون...... رو درک کردم.... وای وای نی میگفتم ی چیم هس ...

بله.آدما وقتی تحمل شرایط بد و واقعیت تلخ رو نمیتونن قبول کنن اینکارو میکنن.وقتی قدرت رویارویی با ترس ها و تروماهاشون رو ندارن

پشمام جدی دوازده سالگی بچه آورده مگه میشه اصلا

با توجه بار رفتارش لابد اینطوره بخون چی نوشته