2789
عنوان

چجوری احساس خفگی نمیکنید تو این مدل زندگیا

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 28 پست

منم تحملش زو ندارم ولی اکثریت خانمهایی که اطرافم میبینم اینطورین مثلا میگه میخوام برم کلاس زبان خیلی دوس دارم شوهرم نمیزاره یا میخوام برم آرایشگری یاد بگیرم شوهرم نمیزاره برای من خیلی عجیبه چون من برعکس مثلا معلم خصوصی میگیرم بعدش میگم معلم گرفتم خوبه و..... ولی اینو بدون هیچ کس این محدودیت ها رو دوس نداره ولی هر کدوم بنا به دلایلی کوتاه میان

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همه که اینجور نیستن خیلیا هم میان میگن زندگیشون خوبه و یا همسر محترمی و... دارن و مشکلشون فلان چیزه. میخوام بگم ازدواجای خوب هم وجود دارن اما همون ها هم مشکلاتی تجربه خواهند کرد

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

خیللی مسئله تو مخیه ها

برای کسی ک افکار و اعمالش مستقل بوده مجردیش بدتره ک بخواد زورگویی تحمل کنه

مثلا خودم خانوادم زورگو نبودن درنتیجه هیچوقت با زورگویی کنارنمیام چون مستقل بار اومدم ولی خب هستن کسایی ک تحت سلطه بودن دوران مجردیشون اونا بیشتر میتونن خفقان رو تحمل کنن

منم تحملش زو ندارم ولی اکثریت خانمهایی که اطرافم میبینم اینطورین مثلا میگه میخوام برم کلاس زبان خیلی ...

بعضی از شوهرا دلیل نه گفتنشون اینه که پول ندن به زن واسه همین میگن دوسنداریم بری😐😄

بعضی از شوهرا دلیل نه گفتنشون اینه که پول ندن به زن واسه همین میگن دوسنداریم بری😐😄

نه آخه اینایی که گفتم وضعشون خیلی خوبه کلی پول لباس و رستوران میدن . بیشتر فکر میکنم میترسن خانمشون تو اجتماع باشه یا پیشرفت کنه

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا من خونه پدریم ب هیچ وجه این شکلی نبودم

ما اگر شرایط خونه پدریمون مثل شما بود که دیگه ازدواج نمیکردیم به امید استقلال بعد ببینیم همون یک ذره استقلال خونه پدری هم تو خونه شوهر نیست

وقتی تصمیمات عاقلانه و منطقی باشه هیچ کس بهت امر و نهی نمیکنه

به شخصه تا الان نه من نه همسرم چیزی رو به ام تحمیل نکردیم و به تصمیم هم احترام گذاشتیم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

توی یک ازدواج خوب طرفین بهم دستور نمیدن نهایت نظر دادنه که شما دلت خواست مطابق اون نظر رفتار میکنی دلت نخواست نمیکنی.

بستگی به ازدواجتون داره سعی کنید اول با شوهرتون دوست باشین بخاطر همین مورد

بازم طولی نمیکشه ک مظر خودش رو میکنه تو پاچت

نه نمیشه

البته من خودم خیلی وقت نیست ازدواج کردم ولی زندگی پدر و مادرم رو برات مثال میزنم ابدا کاری نیست که پدرم به مامانم گفته انجام بده و مادرم مخالف بوده ولی انجامش داده اگر همچین موردی بوده انقد پدرم دلیل منطقی اورده که بلاخره مامانم با رضایت انجامش داده ولی اجبار نه هیچ وقت نبوده

ببین جدا باید درست انتخاب کنین خیلی رو انتخاباتون وقت بذارید حتی اگر مجبور به جدایی توی دوران نامزدی یا عقد شدین ولی بازم می ارزه.