2789
عنوان

ناهار امروزمون قراره چی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اااا چه جالب منم شنیدم جنوبیا نمیخورن... ی سوال ما ی آشنا داریم جنوبی پیاز سرخ میکن بعد میریزه تو بر ...

والا چندجور پلو داریم که پیاز داغ رو میذاریم لای برنجش مثل بریانی گوشت یا مرغ و یا گوبولی و مندی و اینا . یعنی درپایان غذا میریزیم لای برنج

الان خورشت بامیه خیلی بیشتر میچسبه چون فصل بامیه هست بامیه درست کن توش گوجه هم بریز

چون تو گفتی چشم😁🌹

اره اتفاقا همیشه با پوره گوجه درست میکنم توش سیرم میریزم خییییلی خوشمزه هست

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚

ع جنوبیییی آره ماهم دوس نداریم فسنجون خورشت کرفس دلمه این چیزارو نمیپسندیم

دلمه رو چرا هستم شدیییید . ولی خورشت کرفس اصلا ندیدم کسی اینجا درست کنه یعنی دستورشم بلد نیستن. ولی دلمه با شیره و رب انار واااااااخخخخخخ

چون تو گفتی چشم😁🌹اره اتفاقا همیشه با پوره گوجه درست میکنم توش سیرم میریزم خییییلی خوشمزه هست

این گوجه فوت کوزه گری خورشتاست تازگیا یادش گرفتم خیلی خورشت رو جاافتاده و خوشمزه میکنه یعنی مونده رو خودمم پوره گوجه بریزم دیگه

والا چندجور پلو داریم که پیاز داغ رو میذاریم لای برنجش مثل بریانی گوشت یا مرغ و یا گوبولی و مندی و ا ...

چرا آخه یعنی کلا خورشت کنار غذاهاتون دوست ندارین ؟؟؟ کلا خورشت قاطی برنج میکنین همیشه یا فقط بعضی غذاها

چرا آخه یعنی کلا خورشت کنار غذاهاتون دوست ندارین ؟؟؟ کلا خورشت قاطی برنج میکنین همیشه یا فقط بعضی غذ ...

چرا خورشت هم میخوریم. اونایی که مثال زدم برای این بود که پزسیدی آیا پیاز سرخ کرده لای پلو میخورید گفتم توی بعضی از غذاها پیاز رو همراه با کشمش و مخلفات لای برنج میدیم. بعضی وقتها هم برای اینکه طعم پلو خوشمزه بشه گوشت یا مرغ رو با پیاز سرخ کرده و انواع ادویه های گرم میذاریم بپزه بعد تو همون آبش برنج رو میپزیم دیوانه کننده میشه با روغن زعفرونی

این گوجه فوت کوزه گری خورشتاست تازگیا یادش گرفتم خیلی خورشت رو جاافتاده و خوشمزه میکنه یعنی مونده رو ...

اره شاید باورت نشه من حتی ماکارونی هم با پوره گوجه درست میکنم یه کوچولو رب میزنم با یه عالمه قارچ و گوشت چرخ کرده و ادویه و آویشن با تهدیگ سیب زمینی عالی میشه