2789
عنوان

یه عروسک ببست و چهار میلیونی خریدم مثل سگ پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 11318 بازدید | 559 پست

ده بدی برع بعدش پشیمون میشی هست دیگ ول کن .هزار تا از این بیشتر هزینه کردم پشیمون شدم فدای سرم 🥲

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اولا به من گفته بود تمام سیلیکون و ریبون اصلا شبیه به عوس و فیلماش نبود حتی تو باکس هم نزاشته بود تو ...

به نظرم پلیس فتا شکایت کن پیگیری میکنن...

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

فقط واسم سواله اول چرا خریدی؟؟؟؟

من موندم تو قدرت تخیل این نی نی سایتی ها

واقعا چطور این داستانا به ذهن شون میرسه؟!

مثلا صبح از خواب پا میشن به این فکر میکنن که امروز چطور سرکار بذاریم؟!

از پیج مردم یه عکسی دیده اومده تاپیک زده

میگه تو دیوار آگهی کردم خب لابد تو گوشی عکسشو داری وقتی ۲۴ دادی حداقل دوتا عکس گرفتی دیگه

انشالله که فکراشونو در راه پیشرفت استفاده کنند و موفق بشن چون واقعا تحسین برانگیزن

الان یه خودشیرین میاد میگه عزیزم ۲۴ که چیزی نیست شاید تو ذهن فقیری داری

بابا منظورم پول نیست اینقدر ساده نباشید

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
چطور دلت اومد😂😐

سلام

باور کردی؟؟

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
من موندم تو قدرت تخیل این نی نی سایتی ها واقعا چطور این داستانا به ذهن شون میرسه؟! مثلا صبح از خواب ...

راست میگی واللا 👌👌👌

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

عکسی که خانمه تو پیجش گذاشته و همین مدل رو برام فرستاد

حیف پول که به این دادی ، واقعا تو ذهنت چه واکنش های شیمیایی رخ داده بود عزیزم؟

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

الان در دسترسم نیست عکسی که تو پیج خانمه هست رو گذاشتم

واقعا عین عکسشه؟؟

خیلی نازه خب🎀

فرض کن ۲۴ میلیونو دزد برد کلاهبرداری اینترنتی شد

من پارسال حدود ۱۲ تومنم اینترنتی کشیدن بالا پیگیری هم به جایی راه نبرد الآنم ده برابر شده

مامانم حدود ۲۰ میلیونش گذاشت تو بورس کلا رف

هروقت پشیمون شدی به این فک کن ک پولتو طوری از دست دادی که اصلا نتونستی ازش استفاده کنی اگه خدای نکرده دزد میبرد دستت به جایی بند نبود بعضیا ضررهای بیشتز میکنن حالا در لحظه احساسی شدی بابتش پشیمونی دیگه تموم شد غصه نخور حواستو حسابی جمع میکنی از این به بعد