2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین بهش بنظرم نگو ولی یجوری خودتو تو چشمش بیار مثلا اینستا ایناشون فالو کن از خودت عکس استوری کن بب ...

اینستا فالوش کردم اونم فالوم کرد با اینکه پیجش کاری بود و فقط افراد نزدیک خودشو فالو داشت پستی چیزی میذاشتم لایک میکرد چون رشتمون یکیه یه بار حتی اومد بهم پیام داد گفت اگه کاری چیزی بود بهم بگو من هستم ولی بعد از یه مدت بی دلیل انفالوم کرد منم بعد چند روز انفالوش کردم

نههههه اصلااااا به پسرا پیشنهاد ندین و ابزار علاقه نکنیدهرچی بشه میگه تو خودت اومدی تو خودت اویزون ش ...

دقیقا

یا دختر رو رد میکنند

یا اگر هم یک رابطه ای شروع بشه ، در طی اون رابطه دختر باید همیشه ناز طرف رو بکشه چون اونی که علاقه ی بیشتری داره دختر هست

یا امیر المومنین مولا علی (ع) ❤️

اون چطور رفتار میکنه

ببین هرجا هستم جلوم سبز میشه خودشو میرسونه بارها دیدم داشته نگام میکرده خیلی دوست داره بهم کمک کنه حتی به مامانم گفته بود اگه کمکی چیزی خواستم میتونم رو اون حساب کنم خیلی احترام زیادی واسم قائله

نههههه اصلااااا به پسرا پیشنهاد ندین و ابزار علاقه نکنیدهرچی بشه میگه تو خودت اومدی تو خودت اویزون ش ...

یه مرد ۶۵ ساله اومد تو زندگی من ، بهم ابراز علاقه کرد ، کادو و پول فرستاد ، بعد یه روز خیلی راحت گفت هیچوقت نگفتم دوستت دارم ، ده بار بیشتر گفته بود ، و اینکه خودش مدام پیام میداد و هم انکار کرد و گفت یادم نمیاد من اول پیام داده باشم ، پیرمرد ۶۵ ساله که این مدلیه دیگه از پسرهای جوون نمیشه انتظاری داشت

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

خب شاید رفته تو رابطه؟

نمیدونم دقیقاا همزمان که منو انفالو کرد دیدم یه دختر و فالو داره حدس زدم رفته ت رابطه خودمو کشیدم کنار ولی بعد چند روز دیدم همو انفالو کردن و بعد از این جریان که دیدمش توجهاش بهم ادامه داشت

مودیه رفتاراش باهم تناقض داره

من از پسری ک عاشقشم میگذرمباید اون اول عاشقشم بشهجون یجوریههر چند خودم به رلم پیشنهاد دادمولی میدونس ...

منم دلم نمیخواد اونی که پیش قدم میشه من باشم و شخصیتم واسم از هر چیزی در اولویت تره چیزی که اذیتم میکنه اینه که نمیتونم بفهمم چی ت سرش میگذره چون رفتاراش تناقض داره

ببین هرجا هستم جلوم سبز میشه خودشو میرسونه بارها دیدم داشته نگام میکرده خیلی دوست داره بهم کمک کنه ح ...

خب مشخصه خوشش اومده و قصدش جدیه ک رفته سمت مامانت یکم باهاش بهتر رفتار کن ولی ن اینکه مستقیم بری بگی بهت فکر میکنم

ببین هرجا هستم جلوم سبز میشه خودشو میرسونه بارها دیدم داشته نگام میکرده خیلی دوست داره بهم کمک کنه ح ...

فامیله؟

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

خب مشخصه خوشش اومده و قصدش جدیه ک رفته سمت مامانت یکم باهاش بهتر رفتار کن ولی ن اینکه مستقیم بری بگی ...

اره بیشتر سعی میکنه به خانوادم نزدیک شه یه بار بی مقدمه رفته به مامانم پیام داده در مورد من سوال پرسیده و... ولی افراد مشترک بینمون حرف میبرن میارن مثلا یه بار شنیدم که رفتن خواستگاری از اونجا به بعد یجوری شدم یا چیزایی مشابه این

مدام ذهنیتم خراب میشه نمیدونم چیکار کنم