2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من جسمی نیست ، روانی هست

روانی چجوری؟ یعنی معتاد شدی؟ به گوشی اعتیاد نداری مثلا یک سریال نتونی خودتو کنترل کنی و کامل تو یک روز ببینی حتی شبا هم به خاطرش بیدار باشی من اینجوریم

یک مدت تو خواب بدنم غیر طبیعی میشد ولی من کلا خنثام از وقتی بقره گذاشتم صوتشو دیگ اینجوری نشدم

...

روانی چجوری؟ یعنی معتاد شدی؟ به گوشی اعتیاد نداری مثلا یک سریال نتونی خودتو کنترل کنی و کامل تو یک ر ...

آره یجورایی

کلا انگار واقعا کار شیطان هست و به سری دلایل مسخره میاره که برو اون سمت ، در صورتی که خودت واقعا جسمی اینطور نشدی

آره یجورایی کلا انگار واقعا کار شیطان هست و به سری دلایل مسخره میاره که برو اون سمت ، در صورتی که خو ...

استرسی که از یه موضوع داری مغزت انگار با اینکار خودش رو میبره به عالم بی خبری و بی توجهی و آروم کردن اول منشا استرس رو دریاب باهاش منطقی برخورد کن نمیشه یکدفعه گفت فلان کار رو انجام بده تا رفع بشه چون اگر بخواهی یک دفعه و ضربتی ترک کنی ذهن و روحت توانایی شو نداره و بیشتر سر خورده میشی و نتیجه عکس میده

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
استرسی که از یه موضوع داری مغزت انگار با اینکار خودش رو میبره به عالم بی خبری و بی توجهی و آروم کردن ...

آره دقیق گفتی ، تازه میدونی من کل ماجرا و چیزا رو کامل شرح ندادم و حدودی بود ولی دقیقا فهمیدی منشأ چیه و حدودی گفتی چیکار کنم ، این که هست هیچی تازه احساس میکنم یه وسوسه بیرونی هست که به دلایل مسخره و خودساخته میگه برو اشکال نداره که فقط گناه باشه ، من این دو مورد رو حس میکنم

آره دقیق گفتی ، تازه میدونی من کل ماجرا و چیزا رو کامل شرح ندادم و حدودی بود ولی دقیقا فهمیدی منشأ چ ...

عزیزدلم اون وسوسه بیرونی هم چیزی نیست جز واکنش مغزت در برابر مشکلات و سرخوردگی ها و استرس هایی که داری جفتش یکیه اول دنبال تغییرات کوچیک در محل زندگیت و خودت باش اگر به معنویات اعتقاد داری برای کم شدن استرست از معنویات مثل ذکر استغفار کمک بگیر ، کتاب بخون ، بیشتر با دیگران حرف بزن و سکوت نکن کم کم شروع کن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزدلم اون وسوسه بیرونی هم چیزی نیست جز واکنش مغزت در برابر مشکلات و سرخوردگی ها و استرس هایی که د ...

مرسی عزیزم باید دقیقا همین کارو کنم ، فکر و ذکرم متمرکز هدفم کنم و الآنم رفتم نمازم خوندم ♥️♥️

مرسی عزیزم باید دقیقا همین کارو کنم ، فکر و ذکرم متمرکز هدفم کنم و الآنم رفتم نمازم خوندم ♥️♥️

خوشحالم که راهت رو پیدا کردی عزیزم گاهی اوقات اگر منشا یک رفتار اشتباه رو در خودمون بدونیم چیه راحت تر میتونیم کنترلش کنیم و باهاش مقابله کنیم هیچ وقت فکر نکن که انسان خوبی نیستی یا از طرف خدا طرد شده هستی منشا گناه شما این نیست بلکه فشار زیاد استرس که باید کنترلش کنی و اینو بدون عزیزم ممکن توی راه بارها لغزش و شکست داشته باشی نا امید نشو خداوند به دفعات لغزشت نگاه نمیکنه بلکه به دفعات تلاشت برای ترک گناه نگاه میکنه ....نمازت قبول باشه عزیزدل icon

خوشحالم که راهت رو پیدا کردی عزیزم گاهی اوقات اگر منشا یک رفتار اشتباه رو در خودمون بدونیم چیه راحت ...

خیلی ممنونم اینقدر وقت گذاشتی و راهنمایی کردی و واقعا دلسوزانه راه حل دادید ♥️♥️♥️ اگر تاپیک رو نگاه کنید خیلی از افراد به این راه و اون راه زدن جوری که یک لحظه پشیمون شدم از تاپیک زدنم گفتم چرا زدم آخه و هیچ چیز دستگیرم نمیشه ولی شما عمق ماجرا رو نگاه کردید

ازتون ممنونم موفق باشید 😍😍🥰🥰🥰♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️