2789
عنوان

خانم های کورد هستیم در مورد رقص کوردیه

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 47 پست
🤣🤣🤣🤣🤣هاا هی منو مسخره کردی خودتم مث من سسخل شدی🤣🤣🤣🤣البته خنگیم ب تو سرایت کرده🤣🤣🤣🤣

،😂😂😂😂اقااااااا من دو ساله بکووووب با اون اومدم بهم حق بده

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕

،😂😂😂😂اقااااااا من دو ساله بکووووب با اون اومدم بهم حق بده

حق دادم رفتتت🤣🤣🤣🤣🤣ن جدی حق داری والا😍🥰

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😝😝😝حواسم بهت هستا اومدی این کاربریت کلا نیستیا🤨🤨🤨😅

عع نازی تقریبا با هم عضو سایت شدیم تاریخ عضویت هامون نزدیکه و تو چند روز پیش سالگرد عضویتت بوده

عع نازی تقریبا با هم عضو سایت شدیم تاریخ عضویت هامون نزدیکه و تو چند روز پیش سالگرد عضویتت بوده

عههه راس مییگیاااااااااا جدی ندیده بودممم

ملک من از سال ۹۹ فک کنم خواننده خاموش بودم با گوشی ننم

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

عههه راس مییگیاااااااااا جدی ندیده بودممم ملک من از سال ۹۹ فک کنم خواننده خاموش بودم با گوشی ننم

منم از قبل میخووندم ولی خ.... نداشتم بیام خخخخ وقتی هم اومدم مث سونامی با پونصدتا اکانت اومدم خخخ منم از همو وقتا گاهی میخووندم ولی قبل ۹۹ نه چون اصلا نت نمیخریدم ک بخوام بیام

خواهش میکنم😂🥺❤️.حالا نگران خودمم ک وقتی تگت میکنم🤣🤣🤣🤣

خخخخ ند دیگ راحتتتتتت بدون پسوند پیشوند خخخ فقط نازی یبار تست کن ببین ی لیست ملکه باز میشه برات همه با بقچه خخخخ تست کن الان

منم از قبل میخووندم ولی خ.... نداشتم بیام خخخخ وقتی هم اومدم مث سونامی با پونصدتا اکانت اومدم خخخ من ...

😂😂😂😂من با گوشی مامانم میومدم بعد اونایی ک میترکیدن رو فش میدادم چون بیشتر داستانارو میخوندم اونوقتا داستانای خوب میزاشتن

خخخخ ند دیگ راحتتتتتت بدون پسوند پیشوند خخخ فقط نازی یبار تست کن ببین ی لیست ملکه باز میشه برات همه ...

@ملکه۴۵۵

هااا اوند😂

😂😂😂😂من با گوشی مامانم میومدم بعد اونایی ک میترکیدن رو فش میدادم چون بیشتر داستانارو میخوندم اونو ...

خخخخخ من برام جالب بود ولی ای کاش هیچ وقت نمیومدم

خخخخخ من برام جالب بود ولی ای کاش هیچ وقت نمیومدم

کااااااش هییی کاااااش منم همینطور.

ملک من عضوم شدم نمیومدم صدسال یبار میومدم از پارسال اینجور شدم

کااااااش هییی کاااااش منم همینطور.ملک من عضوم شدم نمیومدم صدسال یبار میومدم از پارسال اینجور شدم

عععع.... ن من از همو اول میومدم ولی تقریبا دوسال نیمه ک معتاد شدم دیگ کلا خونه اولم اینجاس خخ