2789
عنوان

رشته بهداشت عمومی خیلی تاپ و خفنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 86 پست
امتحانات داره میاد و قبلش باید شهریه بدم امتحانا ام حضوری نمیخوام باور کنم امتحانا حضوری میشن کاش ب ...

علوم پزشکی همواره حضوری هست🥼💉 دانشجویان کارشناسی بهداشت عمومی هم حضوری و باپرستیژ امتحان میدند🥼

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!🌱

علوم پزشکی همواره حضوری هست🥼💉 دانشجویان کارشناسی بهداشت عمومی هم حضوری و باپرستیژ امتحان میدند🥼

وای وای ای داد

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن🙏🏻خدای بزرگم گناهان کوچک و بزرگ من رو ببخش و کمکم کن 🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وات😐😦

#public_health🧿 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

#بهداشت_عمومی_خفنترین_ پیراپزشکی🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

#من_شر_حاسد_اذا_حسد🧿 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🥼🥼🥼🥼🥼🥼🥼🥼🥼💉💉💉💉💉💉🥼🥼🥼🥼🥼🥼🥼🥼🩸🩺🩺🩺🩺🩺🩺🩺🩺

بینایی سنجی و کاردرمانی و بهداشت عمومی و تغذیه هم پیراپزشکی هستن.رتبه خوبی میخواد در کشور های توسعه ...

بینایی سنجی و کاردرمانی پیراپزشکی نیستن ، توانبخشی هستن

کاین درد مشترک هرگز جدا جدا درمان نمیشود ..🕊️

بینایی سنجی و کاردرمانی پیراپزشکی نیستن ، توانبخشی هستن

توانبخشی هم زیرمجموعه پیراپزشکیه

اصلا در تعریف به رشته هایی از علوم پزشکی که در غربالگری یا درمان به پزشک ها کمک کنن میشن پیراپزشکی

ولی رشته های فناوری اطلاعات سلامت،مهندسی بهداشت حرفه ای و محیط پیرا نیستن

تاپ و خفن نیست متاسفانه

و بازار کارش افتضاحه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
تهش منشی بخش های بیمارستان میشید تا طرح تون بگذره

لطفا اطلاع ندارید از چیزی چرت و پرت تحویل ندید .هیچ تحصیل کرده بهداشتی حاضر نیست بره منشی بشه و اصلا کار بهداشت داخل بیمارستان نیست!! کارشون بعنوان مراقب سلامت فقط داخل مرکز بهداشت هست

توانبخشی هم زیرمجموعه پیراپزشکیهاصلا در تعریف به رشته هایی از علوم پزشکی که در غربالگری یا درمان به ...

نه عزیزم

علوم توانبخشی هیچ ارتباطی به پیراپزشکی نداره

یه دانشکده مستقل توی دانشگاه علوم پزشکیه

و شامل ۶ تا رشته فیزیوتراپی ، کاردرمانی ، گفتاردرمانی ، بیناییسنجی ، شنوایی شناسی و ارتوپدی فنیه

کاین درد مشترک هرگز جدا جدا درمان نمیشود ..🕊️

من داروسازی میخونم مشاورم هستم تاحالا کسی با یه روپوش پز نداده دندان پزشک هاش پز نمیدن چه برسه به شما دوست عزیز

خودشم من مشاورم الان کسی تو تجربی 15 هزار اینا بیاره میگن بره بهداشت عمومی

یدونم گفتی روپوش سفید و به هرکی نمیدن الان به ابدارچی شرکت دارویی ماهم روپوش سفید دادن

تاپ و خفن نیست متاسفانه و بازار کارش افتضاحه

بازارکارش عالی نیست ولی افتضاح هم نیست.خیلی هم تاپ و خفنه اهمیتش هم از درمان بیشتره تو کشور های پیشرفته پابلیک هلث رو رو سرشون میزارن🥼💉

من داروسازی میخونم مشاورم هستم تاحالا کسی با یه روپوش پز نداده دندان پزشک هاش پز نمیدن چه برسه به شم ...

اولا ۱۵ هزار داخل تجربی رتبه بدی نیست دوما مگه ارزش رشته ها به رتبه کنکوره؟ همین داخل کرونا اهمیت بهداشت بیشتر بود یا دندانپزشکی؟ ارزش پابلیک هلث و خفن بودنش قابل انکار نیست🥼

نه عزیزم علوم توانبخشی هیچ ارتباطی به پیراپزشکی ندارهیه دانشکده مستقل توی دانشگاه علوم پزشکیهو شامل ...

دانشکده ها جداست ولی همشون درکل پیراپزشکی هستن

لطفا اطلاع ندارید از چیزی چرت و پرت تحویل ندید .هیچ تحصیل کرده بهداشتی حاضر نیست بره منشی بشه و اصلا ...

دوست عزیز خودت اطلاع نداری چیزی نگو

الان بیشتر مراقب های مراکز بهداشت ها ماما و افراد سابقه دار در بیمارستان هستند همون اول کسی وارد مرکز بهداشت نمیشه از رشته شما

دوما مراقب بهداشت مرکز بهداشت الان حدود 25 الی 30 میگیره خیلی افتخار نکن بهش