2789

از یه طرف نمیخوام مجرد بمونم خیلی اذیت میشم از طرفی شدید میترسم ازدواج کنم فک کنم باید بمیرم اونم که از قبر میترسم😔

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾

منم

ولی من از قبر نمیترسم

در سرزمینی که سقفها سوراخاند از مردم میخواهند به باران شک نکنند.نان هر روز کوچکتر میشود، اما دستانی که آن را میپزند، هر روز بزرگتر. عجیب نیست که شهر فرو میریزد، وقتی نگهبانانش، معمار ترکها هستند.مردم ساکتاند و سکوت، نه از ترس، که از شمارش می آید. شهر پر از اسم هاییست که دیگر صدا ندارند، اما از حافظه پاک نشدهاند. هر چه بیشتر حذف میکنند، حافظه فشرده تر میشود؛ و چیزی که فشرده شود، اگر نترکد، میبرد.این وضع ماندنی نیست، چون با خاموش کردن صدا، معنا از بین نمیرود؛ فقط عمیقتر میشود. آنها به این آرامش دل بستهاند، بی آن که بفهمند سکوتی که با زور ساخته شود، تکیهگاه نیست. ما این اسم ها را به خاطر میسپاریم ، نه برای سوگواری همیشگی، برای این که فراموشی، آخرین چیزیست که اتفاق نخواهد افتاد.... #ahura

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوبه حالا ازدواج نکردی من جدا شدم و از هر چی مرده بدم میاد من یک دختر پر از انگیزه و شادی بودم الان ...

یبار تو نامزدی طلاق گرفتم بعد وارد رابطه عاشقانه شدم و اومد خواستگاری بعد جدا شدم🙂

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾
خوبه حالا ازدواج نکردی من جدا شدم و از هر چی مرده بدم میاد من یک دختر پر از انگیزه و شادی بودم الان ...

اعماد بنفست کمه وخودت دوست نداری به این فکر کن الان که ناراحتی اون داره کلیییی خوش میگذرونه وخوشحاله . واقعا ارزششو داره ؟؟

اعماد بنفست کمه وخودت دوست نداری به این فکر کن الان که ناراحتی اون داره کلیییی خوش میگذرونه وخوشحاله ...

من ۷ سال جوونیمو پای اون گذاشتم تو زندگیم خیلی قانع بودم و دوسش داشتم خیلی کمکش کردم تهش قدر نشناسی کرد زین پس این انرژی رو برای کی بذارم ؟؟؟؟ اصلا انرژی ای مونده؟؟؟؟

من ۷ سال جوونیمو پای اون گذاشتم تو زندگیم خیلی قانع بودم و دوسش داشتم خیلی کمکش کردم تهش قدر نشناسی ...

خب خودت میگی توزندگیم خیلی قانع بودم یعنی من مهم نیستیم نداری هم میسازم این جور آدما فقط درحال خدمات رسانی هستن خودشون فراموش میکنن پس نباید ناراحت بشی ازاین که کسی قدرتو نمیدونه مگه خودت قدر خودتو میدونی؟

خب خودت میگی توزندگیم خیلی قانع بودم یعنی من مهم نیستیم نداری هم میسازم این جور آدما فقط درحال خدمات ...

نه واقعا قدر خودمو هیچ وقت ندونستم .بعد جدایی انگیزه ام برای همه چی بیشتر شد الان ارشد می خونم خودمو سرگرم کردم ولی اصلا نمی تونم هیچ مردی رو حتی تصور کنم

نه واقعا قدر خودمو هیچ وقت ندونستم .بعد جدایی انگیزه ام برای همه چی بیشتر شد الان ارشد می خونم خودمو ...

تا یاد نگیری به خودت احترام نزاری وارزش قائل نباشی با هیچ کس خوشبخت وخوشحال نمیشی حتی خانوادت باشن. باید به همه بفهمونی تومهمی وجود داری ناراحت میشی