2789
عنوان

امروز اعتماد بنفسم اومد پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 58 پست
دنبال....پس ینی ربطی نداره ب اینکه کسی خوشگلتره یا جذاب تر؟

نههههه ببخشید اینومیگممم اما پسرای کوچه خیابونیی دنبال دخترای های خنده ان(ج) همونا و تور میکنن

رهایش کن مرنجان خویشتن را..🕊️🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه میدونی بعد ک برگشتیم رفته پیش دوستای دیگمون تعریف کرده با نازنین رفتیم بیرون پسرا بهم شمارهمو دا ...

چه میکنه این بازیکن عقده ایییی

شماره گرفتن خیلی کار شاخییه؟

من خودم شخصا ارزش و زیبایی رو به شماره گرفتن و جذب کردن نگاه جنس مخالف نمیبینم!!!!

رهایش کن مرنجان خویشتن را..🕊️🌿

دیگ اصن باهاش نرو بیرونا حال بهم زنه نبایدفخربفروشه

بعد بمن میگف یکی از همون پسرا ک بهش شماره داده زنگ زده بهش گفته من غیرتیم چرا باسنت بیرون بوده دیگه نباید بری بیرون

به تیپ زدن نیست که اون هیکلش خوب بوده همه چی بهش میومده کسی که برجستگی نداره تا صبح هم جلوی آیینه تیپ بزنه فایده نداره و تو چشم نمیاد

تمام شد! کاملا تمام شد! هیچوقت انقدر تمام نشده بود! نمیتوانید باور کنید تا چه حد تمام شده!

به تیپ زدن نیست که اون هیکلش خوب بوده همه چی بهش میومده کسی که برجستگی نداره تا صبح هم جلوی آیینه تی ...

منم برجستگی دارم ولی لباسم جوری بود ک زیاد تو دید نبود

تازه اون سوتینش اسفنجی بود با موهای پریشون کرده

یا خدا چقدر پریدن به دوستت حتی کاربرای اینجام حسودیشون شد

در سرزمینی که سقفها سوراخاند از مردم میخواهند به باران شک نکنند.نان هر روز کوچکتر میشود، اما دستانی که آن را میپزند، هر روز بزرگتر. عجیب نیست که شهر فرو میریزد، وقتی نگهبانانش، معمار ترکها هستند.مردم ساکتاند و سکوت، نه از ترس، که از شمارش می آید. شهر پر از اسم هاییست که دیگر صدا ندارند، اما از حافظه پاک نشدهاند. هر چه بیشتر حذف میکنند، حافظه فشرده تر میشود؛ و چیزی که فشرده شود، اگر نترکد، میبرد.این وضع ماندنی نیست، چون با خاموش کردن صدا، معنا از بین نمیرود؛ فقط عمیقتر میشود. آنها به این آرامش دل بستهاند، بی آن که بفهمند سکوتی که با زور ساخته شود، تکیهگاه نیست. ما این اسم ها را به خاطر میسپاریم ، نه برای سوگواری همیشگی، برای این که فراموشی، آخرین چیزیست که اتفاق نخواهد افتاد.... #ahura

ببخشید واقعا ولی الان اینجوری گفتی که بگیم اره دوستت خرابه تو خوبی که بهت شماره ندادن ؟

احساس میکنم حسادت کردی بیشتر

هر کس یه جوره و همه اندازه هم خواهان ندارن

روی اعتماد به نفست کار کن همه چیز به شماره گرفتن نیست

شعارا رو توجه نکن لباس تحریک کننده هرجای دنیا باشی برا مذکر چراغ سبزه

من نمیگم همه باید حجاب کنن خیلیا هستن شال ندارن ولی لباسشون موجه و آبرومنده بعضیا عمدا جلف میپوشن

تیپ اون دختر هم همون سیگنال رو ب پسرا میده ک من پایه همه چی هسم

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
منم برجستگی دارم ولی لباسم جوری بود ک زیاد تو دید نبودتازه اون سوتینش اسفنجی بود با موهای پریشون کرد ...

اصلا قشنگ نیست که اینجا برای اینکه خودتو خوبه کنی داری دوستتو جوری تعریف میکنی که نی نی سایتای بگن اره خرابه

منم برجستگی دارم ولی لباسم جوری بود ک زیاد تو دید نبودتازه اون سوتینش اسفنجی بود با موهای پریشون کرد ...

گفتی کت تنش بوده دیگه الان کت و موی باز یه چیز عادیه اکثرا اینطورین تو خیابون همچین گفتی سینه باسن انداخته بیرون فکر کردم با نیم تنه شلوارک اومده

تمام شد! کاملا تمام شد! هیچوقت انقدر تمام نشده بود! نمیتوانید باور کنید تا چه حد تمام شده!

ببخشید واقعا ولی الان اینجوری گفتی که بگیم اره دوستت خرابه تو خوبی که بهت شماره ندادن ؟ احساس میکنم ...

اخه خوشگل نیس من از اون قیافم بهتره تعجب کردم چرا همه نگاها سمت اون بود