2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اهانن چه باحالل🤣🤣 من یادم نمی مونه تو یک تایپک دعوا میکنم اون یکی قربون صدقه میرم بستگی به موضوع د ...

عزیزم 🌸😶 دور از جون

دختر ناناژ

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

میشه علتش رو بگی

گفتم

بخاطر تنبلی شدید تخمدان

خیلی کمک میکنه تاثیر آمپول استروژنو داره انگار

خیلی سخته وقتی نمیشی همش خاب آلود و کم انرژی و کوفتگی داری

خوبی نمیکنیم حداقل حرف بی ربط نزنیم از صدتا خوبی بهتره

تنبلی تخمدان دارم شدیده الان ده روز از وقتم رد شده خبری نیس

شما سر خود یه چی شنیدی رازیانه خوب نیست هورمون پرولاکتین یا شیردهی را خیلی فعال میکنه میایی چشمش درست کنی ابرو هم خراب میکنی حتما حتما با پزشک متخصص برو جلو

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

تیرامیسو

هیشکی توی تاریخ قد ما خون دل نخورده / واسه ی یه ذره زندگی این همه نمرده ....... اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

شما سر خود یه چی شنیدی رازیانه خوب نیست هورمون پرولاکتین یا شیردهی را خیلی فعال میکنه میایی چشمش درس ...

عزیزم من این متخصص های زنان رو که اصلاااا قبول ندارم دوساله پیشش چند تاشون رفتم اصلا معذرت میخام گوهم حالیشون نیست

با طب سنتی جلو رفتم تا اینکه کمی بهترشدم الان خداروشکر

حیفه اون همه پول که واسه ویزیت و داروهای مزخرفشون دادم خاک تو سرشون یه برنامه غذایی ندادن بهم هرچی گفتم چی بخورم یا نباید بخورم چه کارهایی انجام بدم کمک میکنه اصلا میگن ربطی به تغذیه ندارن یعنی چی مگه میشه چیزای سرد و شیرینی جات و قند بدترش میکنه اصن هیچ راهنمایی نمیکنن

فقط گوش میدن چن تا داروی شیمیایی مزخرف مینویسن

میگم من پریووووود نمیشم همشون قرص ال دی نوشتن

اونم که بدرد نمیخوره باعث کیست و تومور سینه و هزار تا کوفت دیگه میشه

تا رفتم قم طب سنتی تازه کم کم دارم بهتر میشم عزیزم

توی طب سنتی رازیانه و آویشن بهترین دمنوش برای بازکردن قاعدگی هستن

خوبی نمیکنیم حداقل حرف بی ربط نزنیم از صدتا خوبی بهتره

کاچی

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بربری

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

عزیزم من این متخصص های زنان رو که اصلاااا قبول ندارم دوساله پیشش چند تاشون رفتم اصلا معذرت میخام گوه ...

توخوردن داروهای گیاهی زیاده روی نکن

یهو بخودت مبای میبینی مشکل تخمدانت حل شده کبدت به فنا رفته ودیگه برنمیگرده.من یه کادر درمانم و این موارد رو داشتیم قصد فضولی نداشتم فقط خواستم بدونی عوارضش رو

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤