2789
عنوان

شما بگین دقیقا قصدش چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 24 پست
ببین دوست شدن با فامیل عاقبت خوشی نداره اصلا، اگه اطمینان داری که مرد زندگی هست و قصدش ازدواج هس، به ...

از طرز صحبتش مشخص بود با دخترای زیادی بوده

حالا الان تصمیم دارم از حسش و شخصیتش مطمئن بشم بعد تازههه فکرامو جدی کنم

فردا قراره تو یه مراسم باز ببینمش

فازش چیه اینبه تو پیام داده برو کوچه خلوت که ببینمت ذوق کنم بعد میگه خواستم ببینم خانوادم در مورد رو ...

اره و احتمال گزینه اول خیلی زیاده که من دوست ندارم اینطور باشه😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه پسرخالته همو میشناسید دیگه نیاز به دوستی نیست . اگه خوبه بگو از طریق خانواده بیاد جلو. اگه بد ...

پسرخالمه

اما هیچ صمیمتی بینمون نیست

و شناخت زیادی از هم نداریم

از طرز صحبتش مشخص بود با دخترای زیادی بوده حالا الان تصمیم دارم از حسش و شخصیتش مطمئن بشم بعد تازههه ...

آره بیدار به آب نزن، به قول خودت زود وا نده، فعلا ببین واقعا چطور آدمی هس، سبک سنگین کن بعد تصمیم بگیر

بعنوان خواهر بزرگترت میگم با فامیل تو رابطه نرو.فقط اگر اومد خواستگاری و ازدواج کردید اوکیه.فکرکن رابطه به سرانجام نرسه اونوقت مدام باهم چشم تو چشم هستید و هرکدام جداگانه ازدواج کنید و چقدر پیچیده و سخت میشه

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدی میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

مگه پسرخاله دخترخاله همدیگرو قبلا ندیده بودید که تازه بت مه چشای قشنکی داری؟ و مگه پسرخالت نیست؟ چرا ...

من دقیقاااا برا همین تعجب کرده بودم

که اگر دوسم داره چرا حالااا اومده

چرا بعد چندتا رابطه اومده تازه منو میبینه

اون شماره منو داشت

من نداشتم

ببین

کل بچگیو با هم بزرگ شدیم به همین خاطر دوران کودکی کل فکر من ایشون بود

چند سال اخیر من من از رفتار و صحبتهای دخترخالم که فهمیدم تو رابطس ازش خیلی فاصله گرفتم

در حدی که همو میدیدیم سلام هم نمیدادیم بهم شمارشو همه چیشو هم پاک کردم از ذهنمم پاکش کردم

اما با پیام دادنش دوباره همه چی کلید خورد

البته تو این مدت هر از گاهی یسری رفتارهای عجیب هم نسبت به من داشت که بهش شک کنم

بعنوان خواهر بزرگترت میگم با فامیل تو رابطه نرو.فقط اگر اومد خواستگاری و ازدواج کردید اوکیه.فکرکن را ...

اره

اگر جدی بشه بهش میگم که کلا اهل رابطه هم نیستم خودشم اینو میدونه