2789
حالا شوهر من خودش قهر نمیکنهولی یه وقتایی من قهر میکنم به هوای اینکه یه منتی نازی چیزی بکشه، اصلا ان ...

خخخخ آدم باید وقتی قهر کنه ک حداقل قهرش برش داشته باشه وگرنه یه چیزی مث قهر شوهر من

فقط خودشو از چشم میندازه

تازه من اوایل قهر که بود غذاممنمیخورد تا یبار سفره لا تمام محتویاتش چپ کردم تو سینک توبه شد واسش خ ...

خوب کردی

هر کسی یه لمی داره

من تو لم مال خودم موندم

از بس لم ب لم میشه🤨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خخخخ آدم باید وقتی قهر کنه ک حداقل قهرش برش داشته باشه وگرنه یه چیزی مث قهر شوهر منفقط خودشو از چشم ...

آره به خدا

یه بار بیرون بودیم بحثمون شد باهاش قهر کردم رسیدیم خونه منتظر بودم یه چیزی بگه بعد من از ماشین پیاده شم اونم هیچی نگف ماشینو پارک کرد خودش رفت بالا

یه ساعت تو ماشین نشستم به هوای اینکه بیاد دنبالم انگار نه انگار😂

آره به خدایه بار بیرون بودیم بحثمون شد باهاش قهر کردم رسیدیم خونه منتظر بودم یه چیزی بگه بعد من از م ...

ای جان عزیییزم

تو ازون دختر بی شیله پیله هایی ک شوهر باید بذارتش رو جفت چشماش

اغلب م کم شانس تو منت کشی و ناز کردن

ای جان عزیییزمتو ازون دختر بی شیله پیله هایی ک شوهر باید بذارتش رو جفت چشماشاغلب م کم شانس تو منت کش ...

اره واقعا کم شانسم تو این مورد

ولی جدا از شوخی، به نظرم یک بار کاملا اساسی صحبت کنید در این مورد و بهشون بگین که با قهر من متوجه نمیشم مشکل چیه، با صحبت بهتره مشکلاتمونو حل کنیم

حالا یکی نیس به خود من بگه تو اگه بیل زنی باغچه خودتو بیل بزن🤣

ولی جدی اینا تجربه من بعد از سال هااا مشاوره رفتنه امیدوارم مشکلت حل شه عزیزم

اره واقعا کم شانسم تو این موردولی جدا از شوخی، به نظرم یک بار کاملا اساسی صحبت کنید در این مورد و به ...

مرسی عزیزم

اره درستش اینه ک هردو طرف بشینیم منطقی حرف بزنیم ولی خب تا الان مهارتشو نداشته

مرسی گلم همچین واسه شما