2789
عنوان

تروخدابیاین بگین چکارکنم از دست مادرشوهرم دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 40 پست

اخ از دست بعضی از مادرشوهرا

نمیدونم مادرشوهرت عمدا و از روی بدجنسی این حرفا رو میزنه یا از روی ناآگاهی

ولی به نظر من طوری نشون بده که انگار اصلا مهم نیست برات، مثلا بگو عه راست میگین چه جالب(با خنده) اینجوری خودش بعد یه مدت خسته میشه از این حرفا

اگر این روش جواب نداد یک بار محترمانه بگو هرکسی یه مدله، مقایسه درست نیست و... یا حتی از طریق شوهرت این پیامو برسون

شما هرچقدر حساس خودت رو نشون بدی اونا بیشتر عنوان میکنن بهتر بی خیال باشی شاید اونا خودشون عمر تحقیر شدن الان دارن جبران میکنن بیشتر این کارها عادت هست آدم توی دل خودش میگه مگه اینا احساس ندارن یاد عقرب بیافت وقتی نیش میزنه دست خودش نیست از روی عادت هست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قرار نیست که همه بچه ها مثل هم باشن، یکی زود حرف میزنه ، دیر راه میره، یا برعکس این دلیل بر این نمیشه که باهوش نباشه و در اخر هم بگو شما که باید بیشتر از من این چیزا رو بدونید جوابشو بده که دیگه حرف نزنه

وا.مادرشوهرت ببخشید عقل نداره چه انتظاری از نینی به این کوچیکی دارن.ارتباطتو کم کن اصن با خانواده شو ...

متاسفانه طبقه بالای اونا هستیم هرچند کم محلی میکنم باز از رو نمیره

بگو دکتر بردم گفتش ژنتیکیه

یا به مامان میره یا به بابا

اینم لابد به باباش رفته

چون من خودم ۶ ماهگی زبون باز کردم 😂

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

شما خودت عجیبی..

بچه ۸ ماهه دیگه چیه ک باهوش و بیهوش باشه؟ اصلا هوش توی اون سن معنا داره ک خودتم میگی نه بچه من بهتر از جاری هست؟

خودت توی رقابتی با جاریت..میگه اون زرنگه بگو خدارشکر

میگه اون زود حرف زد

بگو خداروشکر..

چقدر حوصله و توان دارین

💕