2789

هییی سخته خیلی

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مامان منم ۳۰ سال اینجوری بود الان یماهه حرز امام جواد میبنده به بازوش شفا گرفته

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

گلم ببرش روان پزشک

عصبی شدن هزاران هزار مشکل دیگه ایجاد میکنه به مرور دچار درد جسمی میشه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

نمیاد پول روانشناس نمیده

به زور ببرش

به مرور شمارو هم شبیه خودش میکنه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

بعضیا کلا عصبیه تحریک پذیریشون بالاست سریع صداشون میره بالا بخاطر مسائل کوچیک معمولا هم خانوادگی این ...

ببین قبول دارم ولی خب بیخودی که اینطوری نشده

حتما گذشته ی سختی داشته یا از سمت پدرت درک نشده یا زحمت زندگی رو دوش اونه یا وقتی برای شخص خودش نداره یا نادیده گرفته میشه یا بچه های شلوغ و سرکش داره

مجموع همه ی اینا میتونه یه مادر و عصبی و بیحوصله کنه

کمی هم از دید اون به همه چی نگاه کنین

شرایط و براش بهتر کنین مطمئن باش فرق میکنه

مادرت خودشو فراموش کرده

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
ببین قبول دارم ولی خب بیخودی که اینطوری نشدهحتما گذشته ی سختی داشته یا از سمت پدرت درک نشده یا زحمت ...

میدونم ولی خسته شدم از اینکه همیشه من باید درک کنم و کسی منو درک نکنه سال کنکورم اوضاع خانوادمون وحشتناک بود همیشه بحث و دعوا از پدر و مادرم متنفر بودم کسی منو درک نمیکرد دعوا هاشونو کم نمیکردن که من آرامش داشته باشم