2789
عنوان

حاجت داری بیاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 62 پست
۳ برام دعا کن مسیر زندگیم مشخص بشه و دلم آروم بشه

چشم ان شاءالله حاجت روا باشید 🌹

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم ممنونم چشمت بی بلا الهی خدا حفظت کنه تنت سالم باشه ممنون ک دعام میکنی بلکه خدا دعای شمارو ...

خواهش میکنم عزیزم

حتما چشم

برای همه کاربرهای تاپیک صلوات بزرگ بفرست گلم

براتون سوره حمد در نظر گرفتم

ان شاءالله حاجت روا باشید

صلوات بزرگ؟

برای حاجت رواییم بخونید ممنوم

چشم سوره کوثر سهم حاجت شما

ان شاءالله حاجت روا باشید 🌹

سلام عزیزم برا من دعا کن هرچه زودتر باردار بشم خیلی وقته منتظرم😭 منم دعا میکنم انشالله حاجت روا بشی

چشم عزیزم ان شاءالله بحق علی اصغر شش ماهه خدا حاجت دلت بده

براتون حمد میخونم

ببخشید میشه واسه منم یه حمد بخونی عزیزم که بچم برگرده پیشم خیلییی حالم بده اسمم زهراس

چشم عزیزم ان شاءالله برمیگرده پیشت

براتون سوره حمد در نظر گرفتمان شاءالله حاجت روا باشید صلوات بزرگ؟

💚بسم الله الرحمن الرحیم 💚اللهم صل علی سیدناونبینامحمدوآله ماختلف الملوان وتعاقب العصران وکرالجدیدان واستقبل الفرقدان وبلغ روحه وارواح اهل بیته منی التحیه والسلام 💚

💚معادل ده هزارصلوات💚

لطفابرای حاجتم حمدبخونید هرکی خوندبگه منم براش بخونم 

سلام عزیزمنه قربونت برم چرا سخت باشه حتماان شاءالله حاجت روا باشی

سلام. تشکر میکنم. خدا خیرتون بده.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.