2789
منطقی نیست چون ما کلا از نهم داره بهمون ظلم میشه؟من دهم از خدام بود نهایی شه چون همه چی اوکی بود ولی ...

جالبه از نظرت کسی که یازدهم میتونه برای جنگ استرس داشته باشه و نخونه ولی کسی که کنکوری بوده تو این مدتی که جنگ بود باید میخوندم و الان خوش به حالشونه که تایم از دست رفته رو برگردوندن

مگه خودت اینو نمیگی واقعا نمیفهمم میخوای فقط بپری تو دوازدهم که زودتر شروع کرده باشی الان باید بیشتر ...

ابجی اشتباه ریپلای زدیicon

او شیرین نه مال خره ۰۰۰۰۰۰زحمت بکش بریز پاتالش که ایسو ویسکه تو ریت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وقتی نخوای بفهمی دیگه نمیتونم کاری کنم به هر حال اون موقع کف دستم بو نکرده بودم میشه ۱۲ روز خیلی معذ ...

شما هیچیتون تغییر نکرد توی جنگ ۱۲ روزه اصن وسط تابستون بود فقط دو سه تا ازمون افتاد توش

تو حرفآمو جدی نگرفتی منم بودنتو.

شما هیچیتون تغییر نکرد توی جنگ ۱۲ روزه اصن وسط تابستون بود فقط دو سه تا ازمون افتاد توش

بله دیر برگذار شد

من الان زیاد کاری به سال قبل نداشتم تموم شد و گذشت

نظرم با امسال بود که کنکور داریم

او شیرین نه مال خره ۰۰۰۰۰۰زحمت بکش بریز پاتالش که ایسو ویسکه تو ریت

جالبه از نظرت کسی که یازدهم میتونه برای جنگ استرس داشته باشه و نخونه ولی کسی که کنکوری بوده تو این م ...

شما اخر دوازدهمتون بود و خوشبحالتون شد

حداقل دوازدهمتون

۱ چون میدونستید سال اخره و به هیچی لطمه نمیزنه

۲ چون خیلی تایم اضافه داشتید

۳ چون برنامه ای برای سال بعدی و کنکور نداشتید

بله دیر برگذار شدمن الان زیاد کاری به سال قبل نداشتم تموم شد و گذشتنظرم با امسال بود که کنکور داریم

امسال واقعا خوشبحالتون شد از همه نظر

مگه کشکه بستن یازدهم؟تو تجربی احتمالا ک اینارو میگیبستن فیزیک شیمی هندسه امار حسابان زمین و تاریخ کش ...

شیمی و فیزیک یکیه در ضمن شما زیست ندارین زمین هم تا جایی که من میدونم برای کنکور تجربیه اینو مطمئن باش بستن یازدهم تجربی سخت تره کلا برای کسی که خونده من اینو گفتم اگه فولی میتونی این کار رو بکنی وگرنه قطعا نمیشه

شما اخر دوازدهمتون بود و خوشبحالتون شد حداقل دوازدهمتون ۱ چون میدونستید سال اخره و به هیچی لطمه نمیز ...

اگه جنگ نبود بهتر میتونستیم بخونیم ببین خودت سال دیگه کنکوری میشی با هزار تا مشکل مواجه میشی یه کنکوری هیچوقت خوش به حالش نیست

⭕️ فوری | برای کنکور ۱۴۰۶

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:

⏪ در کنکور سال ۱۴۰۶ تنها سوابق شش درس پایه یازدهم در کنار سوابق تمامی دروس پایه دوازدهم مبنای سنجش و پذیرش دانشجو خواهد بود.

@Digimaze

نمیدونم چقد درسته فقط فرستادم انقد حرص نخوری سال بعدی به اندازه کافی عذاب آوره

شیمی و فیزیک یکیه در ضمن شما زیست ندارین زمین هم تا جایی که من میدونم برای کنکور تجربیه اینو مطمئن ب ...

خاکتوسرم

واقعا لا کتاب تاحالا وا کردی؟

فیزیک یکیه؟

این درسا رو با زیست مقایسه میکنی؟